Basiu będzie i trzecie koło, ale na razie musi powstać jeszcze drugie dzisiaj u nas tak grzało, że nie dało się pracować w ogrodzie, dopiero po 18 trochę poplewiłam dwie pozostałe rabaty, dosypałam kory i ogród podlałam nic więcej nie zrobiłam, a i tak padam
Zoju dzisiaj właśnie myślałam cały dzień i faktycznie fajnie, by wyglądały trzy koła, na razie to będą takie tylko punkty w trawniku, ale z czasem jak powstanie ścieżka stworzą one całość i myślę,że będzie ładnie
Dziękuję Kasiu za pomoc, wiem o co Ci chodzi o to,że to wszystko póki co nie tworzy całości, bo nie ma czegoś co może to wszystko łączyć, ale myślę,że w przyszłym roku powstanie już ścieżka, a za ten czas roślinki w kołach zdążą już podrosnąć i wszystko się sklei do kupy i myślę że będzie ładnie
Mirelka będzie w miejscu magnolii,tylko odnośnie tego miejsca mam jedno ale jak widać na zdjęciu magnolia swoją wielkością nie powala, a ma już ok 6 lat tak, więc boję się, że vanilki szybko ją zasłonią :/.
No właśnie Paulinko też mi się te Wanilki kłócą z magnolią. Magnolia najładniej wyglądałaby podsadzona czymś niskim,wanilki duże rosną i jeśli już koniecznie chcesz tam hortki to raczej niskie bym tam dała choć tak szczerze to chyba poprzestałabym np tylko na trawach i to najlepiej takich ,których nie ma potrzeby dzielić. Magnolia ma bardzo wrażliwy system korzeniowy i źle znosi każde grzebanie przy nim.