Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

Karol99 10:11, 08 sie 2015

paulina_ns napisał(a)

Iwonko widziałam, ale moim zdaniem pies musi mieć widok z kojca, bo inaczej zdziczeje. Mata odpada, nie przypadła mi jakoś do gustu, nie wiem, czy dobrze widziałam tam bluszcz rośnie po tym kojcu? Moja sunia pewnie, by go chciała jeść nie wspomnę co by się stało z vanillkami jakby sunia miała cieczke i kawalerowie zaczęli do niej przychodzić, także u Oli kojec zasloniety fajnie, ale jakby stał pusty, a mój zamieszkuje taki stworek

O jeny, jaki słodki.
dominika_ 10:23, 08 sie 2015

Świetnego masz psiaka Ja mam dwóch takich kawalerów, w ogrodzie trzeba ich pilnować bo większe krzewy i drzewka omijają ale żurawek biedaki nie zauważają
paulina_ns 11:01, 08 sie 2015

Dziekuje w imieniu Nelli

Dziewczyny moge przyciac teraz lawende? Czy jeszcze zaczekac,az te upaly minal?
paulina_ns 11:03, 08 sie 2015

dominika_ napisał(a)
Świetnego masz psiaka Ja mam dwóch takich kawalerów, w ogrodzie trzeba ich pilnować bo większe krzewy i drzewka omijają ale żurawek biedaki nie zauważają

2 ? Zazdroszcze oj moja tak samo, czasem nawet drzewka nie zauwaza jak zobaczy pilke no ale coz takie uroki mlodosci, ma dopiero 8 miesiecy
sarenka 11:11, 08 sie 2015

paulina_ns napisał(a)
Dziekuje w imieniu Nelli

Dziewczyny moge przyciac teraz lawende? Czy jeszcze zaczekac,az te upaly minal?

Przekwitła Ci już?Moja jeszcze nie, jeszcze trzmiele przy niej krążą.
paulina_ns 11:39, 08 sie 2015

sarenka napisał(a)

Przekwitła Ci już?Moja jeszcze nie, jeszcze trzmiele przy niej krążą.

Jeszcze kwiatuszki niebieskie ma, ale juz robi sie taka marna, wstawie jak sie troszke ochlodzi zdjecia.
MirellaB 13:22, 08 sie 2015

paulina_ns napisał(a)

Będę musiała przesadzić w takim razie chociaż ta jedna i poszukać jej zacienionego miejsca, a w jej miejsce wsadzić inna rosline, bo szkoda mi jej..

Dobra decyzja

Jeżeli chodzi o floksy (pisałaś u mnie) to dziwna sprawa, bo u nas floksów pełno i w pełnym rozkwicie. Można zobaczyć kolory i wybrać odpowiednie.
paulina_ns 15:34, 08 sie 2015

MirellaB napisał(a)

Dobra decyzja

Jeżeli chodzi o floksy (pisałaś u mnie) to dziwna sprawa, bo u nas floksów pełno i w pełnym rozkwicie. Można zobaczyć kolory i wybrać odpowiednie.

Mirellko chyba, że pan myślał,że chodzi mi o tego płozacego się, bo chyba jest i taki? Co zawita wiosna.
MirellaB 16:10, 08 sie 2015

Jest płożący,ale nie wiem kiedy zakwita
A te moje posadzone na tle zielonego i białych kwiatów ładnie wyglądają, fajny mają kolor Jak się rozrosną będzie ładnie - tak myślę
paulina_ns 21:11, 08 sie 2015

MirellaB napisał(a)
Jest płożący,ale nie wiem kiedy zakwita
A te moje posadzone na tle zielonego i białych kwiatów ładnie wyglądają, fajny mają kolor Jak się rozrosną będzie ładnie - tak myślę

No właśnie ten plozacy właśnie kwitnie w maju. Jak upały mina wybiorę się na zakupy może w większych szkolkach dostanę. Na pewno będzie pięknie już jest