Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

AnnaCh 00:29, 08 sie 2015

Moja cały dzień na słońcu i na razie odpukać daje radę, tylko najstarszy kwiatuszek trochę zbrązowiał.
No właśnie Iwka przypomniała o kojcu. Wymyśliłaś coś?
paulina_ns 07:26, 08 sie 2015

Kilka obiecany zdjęć

Hortensja zachwyca mnie każdego dnia

Dzisiaj ukazał się nareszcie kwiat lilii

Rabatem przy wykuszu

paulina_ns 07:28, 08 sie 2015

A tak wygląda ta przy kojcu

paulina_ns 07:42, 08 sie 2015

iwka napisał(a)
Paulina znasz wątek Oli tu zobacz co ma przy kojcu

Iwonko widziałam, ale moim zdaniem pies musi mieć widok z kojca, bo inaczej zdziczeje. Mata odpada, nie przypadła mi jakoś do gustu, nie wiem, czy dobrze widziałam tam bluszcz rośnie po tym kojcu? Moja sunia pewnie, by go chciała jeść nie wspomnę co by się stało z vanillkami jakby sunia miała cieczke i kawalerowie zaczęli do niej przychodzić, także u Oli kojec zasloniety fajnie, ale jakby stał pusty, a mój zamieszkuje taki stworek

paulina_ns 07:51, 08 sie 2015

AnnaCh napisał(a)
Moja cały dzień na słońcu i na razie odpukać daje radę, tylko najstarszy kwiatuszek trochę zbrązowiał.
No właśnie Iwka przypomniała o kojcu. Wymyśliłaś coś?

Aniu na razie przygotowałam miejsce i intensywnie myślę
iwka 08:00, 08 sie 2015

paulina_ns napisał(a)

Iwonko widziałam, ale moim zdaniem pies musi mieć widok z kojca, bo inaczej zdziczeje. Mata odpada, nie przypadła mi jakoś do gustu, nie wiem, czy dobrze widziałam tam bluszcz rośnie po tym kojcu? Moja sunia pewnie, by go chciała jeść nie wspomnę co by się stało z vanillkami jakby sunia miała cieczke i kawalerowie zaczęli do niej przychodzić, także u Oli kojec zasloniety fajnie, ale jakby stał pusty, a mój zamieszkuje taki stworek

Jej kojec wcześniej był właśnie tymi matami osłonięty, teraz ma tam ładnie obsadzone
Piesio śliczny
sarenka 08:03, 08 sie 2015

Pies skradł moje serce
paulina_ns 08:28, 08 sie 2015

sarenka napisał(a)
Pies skradł moje serce

Ona jest cudna. Nigdy nie miałam owczarka i nie byłam za tą rasa, mąż znów marzył zawsze o owczarku, więc kupiłam mu na urodziny pies o ogromnym, złotym sercu, wspaniały przyjaciel, obrońca, zawsze jak jesteśmy na spacerze któreś z dzieci się przewróci ona jest pierwsza przy nim...wspaniała rasa.
sarenka 08:34, 08 sie 2015

Nam tez się bardzo owczarki podobają, to bardzo inteligentne psy.Z ich oczu bije taka mądrość ...
Jednak jest przy nich (ogólnie przy psach) dużo obowiązków, więc może ne emeryturze sobie sprawimy,a szkoda bo fajnie byłoby gdyby dziecko miało kontakt z jakimiś zwierzętami
paulina_ns 10:07, 08 sie 2015

sarenka napisał(a)
Nam tez się bardzo owczarki podobają, to bardzo inteligentne psy.Z ich oczu bije taka mądrość ...
Jednak jest przy nich (ogólnie przy psach) dużo obowiązków, więc może ne emeryturze sobie sprawimy,a szkoda bo fajnie byłoby gdyby dziecko miało kontakt z jakimiś zwierzętami

My mamy w domu 2 psy yorka no i owczarka, u mnie w rodzinnym domu zawsze byly psy i nie wyobrazam sobie,zeby teraz w swoim nie miec. Dzieci kochaja je,a one dzieci i cudnie jest patrzec jak razem sie bawia i ucza szacunku do istot zywych ale co racja to racja obowiazek to straszny, zadnych wyjazdow, mala jeszcze bysmy wzieli,ale z duza juz tak latwo nie jest. Co prawda nie raz mi cos wykopia,przydeptaja,ale coz cos za cos w koncu z ogrodu musza korzystac wszyscy