Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

paulina_ns 14:39, 24 kwi 2016

Katarzyna13 napisał(a)
Oj dzieje się u ciebie dzieje. Świetne masz skrzynki na warzywa. Moje niestety rosną na równi z trawnikiem i niestety ale oprócz rzodkiewki nic nie wzwszlo . A co do podpisu to myślałam że go mam tylko jest w kolorze szarym a nie zielonym jak twój. Muszę jeszcze troszku poczytać co zrobiłam nie tak.
Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli ☺

Dzięki Kasiu, to dlaczego nic Ci nie powschodzilo?? Może nasiona były coś nie tego? Dużo osób ma jeszcze nic nie posiane, więc może spróbuj jeszcze raz?.

Co do podpisu nie pomogę, bo nie mam pojęcia, ale poczytaj, na pewno ma być zielony
paulina_ns 14:41, 24 kwi 2016

Filemon24 napisał(a)
dziękuje śliczne tulipanki u mnie na razie tylko czerwone się rozwinęły na reszte czekam
mam nadzieje że bedzie dobrze i operacji nie bedzie 7 maja jade na rezonans....

Też mam taką nadzieję i trzymam mocno kciuki!! Ogród nie zając nie ucieknie, a akurat posadzone rośliny Ci już podrosna. Ja sama w tym roku przystopowalam trochę i jak na razie cieszę się tym co mam
paulina_ns 14:42, 24 kwi 2016

zoja napisał(a)
Macham niedzielnie!

Odmachowuje .
zoja 14:50, 24 kwi 2016

Paulina, zerknij sobie na tą stronę:
zmień miasto i daj na 14dniową:
http://www.weatheronline.pl/weather/maps/cityLANG=pl&CEL=C&SI=kph&CONT=plpl&LAND=PL&REGION=0001&WMO=x6561&LEVEL=51&R=0&NOREGION=0
paulina_ns 17:28, 24 kwi 2016

zoja napisał(a)
Paulina, zerknij sobie na tą stronę:
zmień miasto i daj na 14dniową:
http://www.weatheronline.pl/weather/maps/cityLANG=pl&CEL=C&SI=kph&CONT=plpl&LAND=PL&REGION=0001&WMO=x6561&LEVEL=51&R=0&NOREGION=0

Mogłam nie patrzeć, tylko humor mi się popsuł z tą pogoda
paulina_ns 17:30, 24 kwi 2016

Byłam w B. kupiłam sobie taki oto bluszcz, chciałam go zestawić z powojniakiem i ustawić na tarasie, tyle tylko,że jest to bardzo słoneczne miejsce, czy da radę?

I deszczowy ogród z salonu, jutro jadę kupić berberysy Orange Rocket, posadze je tam gdzie mam miskanty o tej porze tam pusto, a berberysy szybko ruszają, więc już teraz będzie się coś działo

W przyszłym tygodniu z emusiem uzgodniliśmy,że dokupimy szmaragdy na dalszą część, może w między czasie dokupie szałwie i kore i biorę się za kolejną część
Katarzyna13 18:12, 24 kwi 2016

paulina_ns napisał(a)

Dzięki Kasiu, to dlaczego nic Ci nie powschodzilo?? Może nasiona były coś nie tego? Dużo osób ma jeszcze nic nie posiane, więc może spróbuj jeszcze raz?.

Co do podpisu nie pomogę, bo nie mam pojęcia, ale poczytaj, na pewno ma być zielony

Paulinko chyba za bardzo się pospieszyłam z wysiewem. Do tego nie przykrywalam Agro. Ale mam już nowe nasiona i czekam tylko na słoneczko. A podpis już działa
Czekam na zdjęcia twoich berberysków ☺
paulina_ns 18:24, 24 kwi 2016

Katarzyna13 napisał(a)

Paulinko chyba za bardzo się pospieszyłam z wysiewem. Do tego nie przykrywalam Agro. Ale mam już nowe nasiona i czekam tylko na słoneczko. A podpis już działa
Czekam na zdjęcia twoich berberysków ☺

Ja w tym roku też szybko wszystko posadzilam jakoś zaraz po świętach teraz odkryłam włókniną, bo szkoda by było warzyw.

A co do berberysow uwielbiam je, a tej odmiany jeszcze nie mam u siebie, więc zawsze coś nowego będzie
sylwia_slomc... 18:36, 24 kwi 2016

Śliczne ząbkowane tulipanki
paulina_ns 18:38, 24 kwi 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
Śliczne ząbkowane tulipanki

Dziękuję