Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

paulina_ns 09:32, 24 kwi 2016

Marzenaka napisał(a)
A tą trzmielinę widoczną na zdjęciu to masz rządek posadzony? Ja się tak zastanawiam, czy nie zrobić z niej jakby obwódki... Oj, napracowałam się wczoraj i dziś w ogrodzie, rąk nie czuję, o kręgosłupie nie wspomnę... Ale oko cieszy.

Marzenka ja żałuję,że kupiłam tak mało jesienią, ale w tym roku na pewno dokupie dużo więcej, bo w sumie czekam jeszcze na 3 gatunki i koniec trzmielinke mam posadzona obok siebie, ale nie jako obwodka, super jest, bezproblemowa,a w dodatku wiosna wygląda cudnie

Właśnie byłam u Ciebie i widziałam, ogród na pewno się odwdzięczy ja póki co cały czas odpoczywam, czekam na lepszą pogodę
paulina_ns 09:34, 24 kwi 2016

MirellaB napisał(a)
Piękne tulipany
Pokazuj więcej

Mirellka więcej nie mam inne jeszcze nie rozkwitly, ale już tuż, tuż no i na samym końcu czosnki .
Katarzyna13 12:26, 24 kwi 2016

Witaj Paulinko. Jako początkująca pozwolę sobie zaglądać do ciebie od czasu do czasu. pozdrawiam.
paulina_ns 12:35, 24 kwi 2016

Katarzyna13 napisał(a)
Witaj Paulinko. Jako początkująca pozwolę sobie zaglądać do ciebie od czasu do czasu. pozdrawiam.

Hej Kasia zaglądaj kiedy tylko masz ochotę U mnie niewiele się dzieje, ale jak już cos się dzieje staram się uwiecznić na zdjęciach A Ty gdzie masz podpis do swojego ogrodu??
MirellaB 12:44, 24 kwi 2016

paulina_ns napisał(a)

Mirellka więcej nie mam inne jeszcze nie rozkwitly, ale już tuż, tuż no i na samym końcu czosnki .

Paulinka u mnie też jeszcze sporo zamkniętych. Mi to odpowiada, że nie wszystkie od razu razem rozkwitają
Katarzyna13 12:44, 24 kwi 2016

Oj dzieje się u ciebie dzieje. Świetne masz skrzynki na warzywa. Moje niestety rosną na równi z trawnikiem i niestety ale oprócz rzodkiewki nic nie wzwszlo . A co do podpisu to myślałam że go mam tylko jest w kolorze szarym a nie zielonym jak twój. Muszę jeszcze troszku poczytać co zrobiłam nie tak.
Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli ☺
Filemon24 12:46, 24 kwi 2016

dziękuje śliczne tulipanki u mnie na razie tylko czerwone się rozwinęły na reszte czekam
mam nadzieje że bedzie dobrze i operacji nie bedzie 7 maja jade na rezonans....
zoja 14:13, 24 kwi 2016

Macham niedzielnie!
zoja 14:14, 24 kwi 2016

Filemon24 napisał(a)
dziękuje śliczne tulipanki u mnie na razie tylko czerwone się rozwinęły na reszte czekam
mam nadzieje że bedzie dobrze i operacji nie bedzie 7 maja jade na rezonans....

Filemon to trzymam kciuki!
paulina_ns 14:36, 24 kwi 2016

MirellaB napisał(a)

Paulinka u mnie też jeszcze sporo zamkniętych. Mi to odpowiada, że nie wszystkie od razu razem rozkwitają

Jestem tego samego zdania, jedne przekwitna, kolejne zaczną kwitnąć i tak cała wiosnę! Super