Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

paulina_ns 14:34, 27 kwi 2016

anetta napisał(a)
dawno u Ciebie nie byłam a tu taaaaaakie zmiany. Super !!!

Hej Anetka, no trochę Cię nie było, gdzie się podziewalas?? A tam zmiany,nie wiele się zmieniło, jedynie przód rabaty i jej linie Lecę zerkną do Ciebie
paulina_ns 14:39, 27 kwi 2016

Po dłuższym zastanowieniu pojechałam w końcu kupić tego białego rozchodnika, doskonale zdaje sobie sprawę,że nie był wart ceny, ale trudno, przynajmniej go dostałam . Podzieliłam na 7 sadzonek i mam nadzieję będzie rósł zdrowo. A przy okazji przekonałam się po raz kolejny jak trzeba uważać na ceny w różnych szkołkach. Były tutaj peonie dużo mniejsze jak moje za 45 zł! ( swoją kupiłam za 22zl), także dziewczyny z moich okolic w szkolce M w Golkowicach powariowali w tym sezonie z cenami.

zoja 14:43, 27 kwi 2016

paulina_ns napisał(a)
Po dłuższym zastanowieniu pojechałam w końcu kupić tego białego rozchodnika, doskonale zdaje sobie sprawę,że nie był wart ceny, ale trudno, przynajmniej go dostałam . Podzieliłam na 7 sadzonek i mam nadzieję będzie rósł zdrowo. A przy okazji przekonałam się po raz kolejny jak trzeba uważać na ceny w różnych szkołkach. Były tutaj peonie dużo mniejsze jak moje za 45 zł! ( swoją kupiłam za 22zl), także dziewczyny z moich okolic w szkolce M w Golkowicach powariowali w tym sezonie z cenami.

ale ładny egzemplarz Ci się trafił
i masz 7 a będziesz miała więcej bo przecież znowu podzielisz. Myślę, że mocno nie straciłaś na tym zakupie
Kawa 14:45, 27 kwi 2016

ładny niech rośnie
czyli Gołkowice odpadają
iwka 14:52, 27 kwi 2016

uuuu to ja u siebie widziałam za 27 ale ze trzy razy większy, nie kupiłam bo cena z kosmosu a tak naprawdę to jest u mnie mały sklepik, cen nie ma i Pani jak widzi, że jest zainteresowanie to chyba trochę zawyża, nieładnie
paulina_ns 14:55, 27 kwi 2016

zoja napisał(a)

ale ładny egzemplarz Ci się trafił
i masz 7 a będziesz miała więcej bo przecież znowu podzielisz. Myślę, że mocno nie straciłaś na tym zakupie

Zoja no nie, bo chcąc zamówić na allegro musiałabym za 7 szt zapłacić 35 zł, bo po 5 zł były + przesyłka wyszło by pewnie ok 50 zł
Kawa 14:55, 27 kwi 2016

Hej Paulinka masz u siebie ekobordery?
paulina_ns 15:08, 27 kwi 2016

Kawa napisał(a)
ładny niech rośnie
czyli Gołkowice odpadają

No Kamilka trochę przesadzaja, ale w tym roku zauważyłam,że rośliny ogólnie w górę poszły.
paulina_ns 15:13, 27 kwi 2016

iwka napisał(a)
uuuu to ja u siebie widziałam za 27 ale ze trzy razy większy, nie kupiłam bo cena z kosmosu a tak naprawdę to jest u mnie mały sklepik, cen nie ma i Pani jak widzi, że jest zainteresowanie to chyba trochę zawyża, nieładnie

Iwcia dziewczyny też mi pisały,że cena z kosmosu, ale nigdzie dostać go nie mogłam i raczej w innych szkołkach bym nie dostała, bo nawet o nazwie rozchodnik nie słyszeli, więc kupiłam. Tutaj też ewidentnie kobieta cenę zawyżyla, tym bardziej,że przez tel powiedziałam jej,że potrzebuję szt 5, bo myślałam,że będą w cenie po 5 zł, a tu nagle taka cene zrobiła, więc kupiłam 1 i podzieliłam
paulina_ns 15:14, 27 kwi 2016

Kawa napisał(a)
Hej Paulinka masz u siebie ekobordery?

Kamilka mam, ale tylko na 2 rabatkach, a co potrzebujesz?