Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

paulina_ns 17:17, 27 kwi 2016

jolka napisał(a)

Paula, tak jak piszesz.. rozchodnik fajny, choć oczywiście nie wart swojej ceny. Byłam w szkółce o której wczoraj rozmawiałyśmy i też kupiłam piwonie. Tak jak piszesz - po 22 złote. A wyglądają naprawdę nieźle. Dobrze, że mnie zainspirowałaś tymi swoimi piwoniami

Widziałam, widziałam, już napisałam u Ciebie
paulina_ns 18:24, 27 kwi 2016

Dziewczyny tak mnie wzięło na wspominki pamiętacie?

A teraz

Dopiero na zdjęciach widać, jak ogród się zmienia , jedynie hakuro pozostała w tym samym miejscu
zoja 18:40, 27 kwi 2016

oj zmienia się
wstawiaj zdjęcie przed i po - łatwiej będzie zauważyć różnice
paulina_ns 18:45, 27 kwi 2016

zoja napisał(a)
oj zmienia się
wstawiaj zdjęcie przed i po - łatwiej będzie zauważyć różnice

Niestety mam tylko te zdjęcia co tutaj na ogrodowisku, mój laptop któregos dnia zaniemogl i wszystko potracilam
zoja 18:50, 27 kwi 2016

paulina_ns napisał(a)

Niestety mam tylko te zdjęcia co tutaj na ogrodowisku, mój laptop któregos dnia zaniemogl i wszystko potracilam

Współczuję, ja też to przerabiałam - dlatego teraz mamy dysk zewnętrzny, na który co jakiś czas przegrywamy zdjęcia z komputera. Rozejrzyj się - często są w promocji.
paulina_ns 18:56, 27 kwi 2016

zoja napisał(a)

Współczuję, ja też to przerabiałam - dlatego teraz mamy dysk zewnętrzny, na który co jakiś czas przegrywamy zdjęcia z komputera. Rozejrzyj się - często są w promocji.

Mój młodszy synek chciał otworzyć laptopa, tyle,że tak otworzył,że laptopa całkowicie na płasko otworzył, tylko coś szczelilo za naprawę powiedziano mi tyle co prawie za nowego laptopa, więc już nie kombinowałam.
Anusia 18:56, 27 kwi 2016

Człowiek się rozwija z O. Zmienia się i to jak. W pierwszym roku bycia na forum nabieramy'ogłady', w drugim nadal szlifujemy a w trzecim będziemy już wybredni w doborze roślin a raczej powiedziałabym konsekwentni
zoja 19:03, 27 kwi 2016

paulina_ns napisał(a)

Mój młodszy synek chciał otworzyć laptopa, tyle,że tak otworzył,że laptopa całkowicie na płasko otworzył, tylko coś szczelilo za naprawę powiedziano mi tyle co prawie za nowego laptopa, więc już nie kombinowałam.

a nie masz jakiegoś domorosłego komputerowca?
kiedyś widziałam jak taki wyjął dysk z laptopa podłączył tymi taśmami do stacjonarnego i zgrał zawartość - chwila-moment i dane "odzyskane"

może nie pytaj o naprawę, a zgranie danych?
jolka 19:27, 27 kwi 2016

Teraz masz pięknie i z klasą Z przyjemnością się fotki ogląda.
paulina_ns 20:24, 27 kwi 2016

Anusia napisał(a)
Człowiek się rozwija z O. Zmienia się i to jak. W pierwszym roku bycia na forum nabieramy'ogłady', w drugim nadal szlifujemy a w trzecim będziemy już wybredni w doborze roślin a raczej powiedziałabym konsekwentni

Dokładnie Aniu, cieszę się,że tutaj trafiłam i słuchałam Waszych rad, bo dobrze na tym wyszłam, jeszcze wiele pracy przede mną, ale ciszy mnie to co już mam