Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

jolka 21:34, 26 kwi 2016

Piękną piwonię kupiłaś, jeśli możesz napisz mi na priv gdzie Ja kupiłam w ub tygodniu dwie na ryneczku, ale to loteria.. jak zakwitną to się okaże jakie są naprawdę
zoja 21:37, 26 kwi 2016

fajne zakupy
tej jodle też bym nie umiała się oprzeć - dobrze, że jej nie spotkałam

Pozdrawiam!
paulina_ns 21:43, 26 kwi 2016

jolka napisał(a)
Piękną piwonię kupiłaś, jeśli możesz napisz mi na priv gdzie Ja kupiłam w ub tygodniu dwie na ryneczku, ale to loteria.. jak zakwitną to się okaże jakie są naprawdę

Faktycznie bardzo ładne sadzonki były i wydaje mi się,że niedrogie. Namiary wysłałam na prv
paulina_ns 21:47, 26 kwi 2016

zoja napisał(a)
fajne zakupy
tej jodle też bym nie umiała się oprzeć - dobrze, że jej nie spotkałam

Pozdrawiam!

Jodła od razu rzuciła mi się w oczy, ale jej nie wzięłam, po 4 minutach wróciłam po nią . Właśnie potrzebowałam takiego małego iglaka w jedno miejsce na rabacie, a że zimozielony to jeszcze lepiej, będzie cieszył oczy cały rok
jolka 22:00, 26 kwi 2016

paulina_ns napisał(a)

Faktycznie bardzo ładne sadzonki były i wydaje mi się,że niedrogie. Namiary wysłałam na prv

Dzięki dzięki
Zana 22:49, 26 kwi 2016

Witaj Paulinko, przyszłam podziękować za wizytę u mnie. Na razie napiszę, że fajne zakupy poczyniłaś. Z resztą będę się zapoznawać. Pozdrawiam
Anusia 07:22, 27 kwi 2016

Na piwonię też bym się skusiła ale muszę trzymać się listy. Niestety inne wydatki sie szykują. Jeśli bym kupowała to też właśnie taką białą.
paulina_ns 08:01, 27 kwi 2016

Zana napisał(a)
Witaj Paulinko, przyszłam podziękować za wizytę u mnie. Na razie napiszę, że fajne zakupy poczyniłaś. Z resztą będę się zapoznawać. Pozdrawiam

Dzięki Anusia, jest tyle pięknych roślin,że obawiam się,że braknie mi na nich miejsca dużo do obsadzenia mi już nie zostało, a lista chciejstw jeszcze bardzo długa
paulina_ns 08:05, 27 kwi 2016

Anusia napisał(a)
Na piwonię też bym się skusiła ale muszę trzymać się listy. Niestety inne wydatki sie szykują. Jeśli bym kupowała to też właśnie taką białą.

Aniu ja listę też mam, tyle,że z niej nic nie mogę dostać u siebie każdy obiecuję za tydzień, dwa, a jak wiadomo pogoda dodatkowo wszystko opóźnia. My planujemy w tym roku zrobić ogrodzenie, ale jak to wyjdzie zobaczymy...

A co do piwoni akurat w tej szkolce mieli tylko właśnie taką odmianę i jeszcze czerwona, więc wzięłam ta, bo czerwona nie wiedziałabym z czym skomponować, a wiadomo biel uniwersalna
paulina_ns 08:06, 27 kwi 2016

jolka napisał(a)

Dzięki dzięki

Jak coś kupisz koniecznie pochwal się .