co do stipy: a czy ona już nocuje na dworze? ja bym się bała tak z domu do gruntu i na pewno nie ryzykowałabym wszystkiej na raz.
Ja się wstrzymam do 15 maja - ale pozdejmowałam już z regałów folie i koniec cackania - niech mężnieją!
Paulina, piękne zdjęcia. Ale masz czosnków! Ja tylko kilka na próbę kupiłam ale coś czuję, że będzie więcej za rok Coraz bardziej mi się ten klon podoba.
No nie nocuje jeszcze w takim razie przetestuje z jednym zestawem i przez kilka nocy zostawię na dworze, a później wsadze do gruntu. Z resztą stipy poczekam na 15 maj, mam tyle sadzonek że w sumie z kilkoma sztukami mogę zaryzykować
Madzia queeny faktycznie są bardzo ładne, zmieniają kolor w zależności od padającego światła, za to te Elegant Lady beznadziejne, całkiem inne niż miały być i w połączeniu z queenami wcale ładnie nie wyglądaja, także cieszę się,że kwitną w innym terminie.
Marzenka ja w czosnkach zakochałam się już rok temu i koniecznie chciałam je mieć u siebie. Na jesień na pewno dokupie, tylko te co Mirellka ma, one dłużej kwitną i są tańsze.
A co do klona na lwowskiej w centrum ogrodniczym mieli klony po 35 zł chyba, także cena przyzwoita,może tam się przejedz jak się zdecydujesz