Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

Filemon24 18:22, 25 maj 2016

też podlewam hortensje magiczną siłą - bardzo dobry nawóz
paulina_ns 10:24, 26 maj 2016

Filemon24 napisał(a)
też podlewam hortensje magiczną siłą - bardzo dobry nawóz

Właśnie spostrzegłam, że ja już mam tą magiczną siłę, tyle, że do pelargoni faktycznie podlewam nią i bardzo ładnie rosną, przymusowo muszę zakupić do hortensji
sarenka 13:47, 26 maj 2016

Czyli odnośnie mojego pytania na priv- widzę,że jesteś zadowolona z hortensji zakupionych online. W takim razie i ja zamówię u tego sprzedawcy
paulina_ns 08:36, 27 maj 2016

sarenka napisał(a)
Czyli odnośnie mojego pytania na priv- widzę,że jesteś zadowolona z hortensji zakupionych online. W takim razie i ja zamówię u tego sprzedawcy

Teraz jestem zadowolona, bo ruszyły wcześniej myślałam już,że nic z nich nie będzie, ciekawa jestem czy zakwitną w tym roku. A te zakupione w tamtym roku w tym pięknie się rozkrzewily i sporo podrosly, także jak widać hortensje są mega bezproblemowe
MirellaB 11:16, 27 maj 2016

Paula wiesz, że czosnków Ci zazdroszczę
paulina_ns 21:26, 27 maj 2016

MirellaB napisał(a)
Paula wiesz, że czosnków Ci zazdroszczę

Mirellka nie ma czego zazdrościć, tylko jesienią posadzić rozumie też o czym piszesz, dość się napatrzylam na Twoje piękne tulipany .
paulina_ns 21:29, 27 maj 2016

Dzisiaj popracowalam trochę w ogrodzie, przeraża mnie ilość chwastów na rabacie,przestaje już nadążac tam gdzie wyplewilam, dokupiłam kore, a to nawet połowa jeszcze nie jest Udało mi się też posadzić rośliny od Kamilki i tak zastała mnie noc. Padam, bolą mnie palce, bo twardo tak,że palce mi się otarły do krwi, jutro dalsza część walki.
Kawa 21:51, 27 maj 2016

Hej kobieto nie szaleje. Nacham
alis 22:00, 27 maj 2016

Paula, Ty nie powinnaś trochę przystopować
jolanka 22:22, 27 maj 2016

paulina_ns napisał(a)
Dzisiaj popracowalam trochę w ogrodzie, przeraża mnie ilość chwastów na rabacie,przestaje już nadążac tam gdzie wyplewilam, dokupiłam kore, a to nawet połowa jeszcze nie jest Udało mi się też posadzić rośliny od Kamilki i tak zastała mnie noc. Padam, bolą mnie palce, bo twardo tak,że palce mi się otarły do krwi, jutro dalsza część walki.

Jak chcesz zobaczyć chwasty zapraszam do siebie Pomaga mi walczyć taki ręczny opielacz kupiony jeszcze w daaawnych czasach na bazarze od "handlowców ze wschodu" Jest świetny, podcina korzonki i miesza wszystko tak, że ziemia jest czyściutka. bez niego nawet nie myślę co by mnie bolalo i gdzie