Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

jolka 22:14, 28 maj 2016

Pięknie wszystko rośnie, warzywnik i kwiecie zachwyca Na orliki polowałam w tym roku, chciałam pełne, ale nie udało mi się kupić Też dziś dokupiłam korę, ale nie wysypałam bo oczywiście nie zdążyłam chwastów wyplewić! Koszmar z tymi chwastami! Macham.. i nie szalej w upał
22:40, 28 maj 2016
Paulinko pozdrawiam
Marzenaka 23:20, 28 maj 2016

Paulina, pięknie u ciebie. Czosnki boskie! Orliki śliczniutkie! Powiedz mi gdzie korę kupujesz? Potrzebuję ładną a tą co ostatnio kupowałam wcale nie jest fajna. Dużo śmieci w niej...
L00zak 00:25, 29 maj 2016

Pięknie wszystko się rozrasta, a warzywniak … mniam minam
paulina_ns 07:50, 29 maj 2016

jolka napisał(a)
Pięknie wszystko rośnie, warzywnik i kwiecie zachwyca Na orliki polowałam w tym roku, chciałam pełne, ale nie udało mi się kupić Też dziś dokupiłam korę, ale nie wysypałam bo oczywiście nie zdążyłam chwastów wyplewić! Koszmar z tymi chwastami! Macham.. i nie szalej w upał

U nas w ogóle żeby coś dostać nie jest łatwo, pomimo tylu szkółek ostatnio byłam w centrum na literę A, ogólnie pustki, a ceny coraz wyższe, śmiać mi się chciało, bo jeździłam tam wczesna wiosna i niektórym roślinom podnieśli tak ceny,że aż oczy wychodzą na wierzch

A co do chwastów daj spokój, w takie upały nie da się pielic, a wieczorami już siły na to nie mam
paulina_ns 07:51, 29 maj 2016

MonikA napisał(a)
Paulinko pozdrawiam

Monia ja również i buziaki przesyłam
paulina_ns 07:56, 29 maj 2016

Marzenaka napisał(a)
Paulina, pięknie u ciebie. Czosnki boskie! Orliki śliczniutkie! Powiedz mi gdzie korę kupujesz? Potrzebuję ładną a tą co ostatnio kupowałam wcale nie jest fajna. Dużo śmieci w niej...

Hej Marzenka ja kore kupiłam a Akacji, jechałam po nią specjalnie z nadzieją,że mają tą po 10 zl ( dzwoniłam, ale oczywiście tel nie odbierali) wzięłam 2 worki po 13,50 po rozsypaniu okazała się beznadziejna, pełno w niej śmieci było. A wczoraj dokupiłam kolejne 2 worki u siebie w instytucie płaciłam 14 zl / 80 l , ale była super, czyściutka i obsypalam nią dużo więcej rabaty niż tymi z akacji.
paulina_ns 07:58, 29 maj 2016

L00zak napisał(a)
Pięknie wszystko się rozrasta, a warzywniak … mniam minam

Dzięki Michale, faktycznie wszystko zaczyna ładnie się rozrastac,większa część rabaty robiłam w tamtym roku, więc rośliny jeszcze mlodziutkie, ale mam nadzieję,że już w przyszłym sezonie pokażą na co je stać

Pozdrawiam u nas dzisiaj mają być kolejny dzień upały
Luteczka 09:46, 29 maj 2016

Cześć Paula, podglądam
Ślicznie u Ciebie, warzywnik super
Też kocham orliki, i też będę je miała
Pozdrawiam
AnnaCh 10:18, 29 maj 2016

Paulinka u mnie też upały, na dodatek susza straszna, nie padało już od dawna
Muszę się też w korę zaopatrzyć, bo chwastami zarastam