Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

frezja 22:17, 18 cze 2016

paulina_ns napisał(a)

Ewka u nas już wieczorem na szczęście wszystko się uspokoiło, a dzisiaj słoneczko pięknie świeci, koniecznie muszę wieczorem ogród podlać. Pozdrawiam

Dzisiaj już dobrze ogród też podlewałam i to 2 razy. Trochę zakupów ogrodowych poczyniłam...co poprawiło humor na resztę dnia
Marzenaka 22:19, 18 cze 2016

Paulina, upał okropny. Aż strach do studni zaglądać tyle wody dziś w ogród poszło. Ale jak trzeba to trzeba. Mówisz, że myślisz co dalej... To tak jak ja. Chodzę tylko z kablem i planuję. Czy tak czy tak. Dobrze że wakacje idą to będę mogła ruszyć z rabatami. Chociaż darń zerwać i przekopać pod nowe nasadzenia. Bo potem to już sama przyjemność
Marzenaka 22:28, 18 cze 2016

Jeszcze miałam ci pisać, żebyś zajrzała przy swoich ID. Ja znalazłam mnóstwo młodych rosnących niedaleko kępy. Wycięłam nożem, delikatnie z korzonkiem wyciągałam i wsadziłam do doniczek. Mam nadzieję że się ukorzenią.
MirellaB 06:51, 19 cze 2016

Paula u mnie też była nawałnica i bardzo dużo deszczu. Z deszczu się cieszę, bo ogród podlało solidnie. Róże, którą kupiłam i jeszcze nie posadziłam to wiatr złamał pęd z pąkiem. Strat więcej nie odnotowałam. Nie lubię takich nawałnic, zwyczajnie się boję

Dzisiaj u mnie od rana piękne słońce. Zanosi się na ładny dzień

Miłej niedzieli
paulina_ns 08:29, 19 cze 2016

frezja napisał(a)

Dzisiaj już dobrze ogród też podlewałam i to 2 razy. Trochę zakupów ogrodowych poczyniłam...co poprawiło humor na resztę dnia

Ewka ja też wczoraj wszystko porządnie podlalam, na szczęście wiele szkód te wiatry nie wyrządziły. Roślinki trochę odzyly a to najważniejsze

Oj znam te zakupy ogrodowe na poprawę humoru
paulina_ns 08:34, 19 cze 2016

Marzenaka napisał(a)
Paulina, upał okropny. Aż strach do studni zaglądać tyle wody dziś w ogród poszło. Ale jak trzeba to trzeba. Mówisz, że myślisz co dalej... To tak jak ja. Chodzę tylko z kablem i planuję. Czy tak czy tak. Dobrze że wakacje idą to będę mogła ruszyć z rabatami. Chociaż darń zerwać i przekopać pod nowe nasadzenia. Bo potem to już sama przyjemność

Marzenka mi zostało jeszcze może z 5 metrów rabaty do obsadzenia, więc muszę myśleć realnie, bo mam jeszcze pełna listę chciejstw, a już nie wspomnę ile roślin nie planowanych przytargalam

Kurcze tyle jest jeszcze pięknych odmian róż, które bym chciała, tylko gdzie ja to wszystko wcisne? Ja na szczęście w tym roku mam swojego człowieka od ściągania darni na razie nawet nic mu nie mówię, bo wiem,że jakby ściągnął to pewnie wszystko bym już obsadzila, a chce się porządnie zastanowić.
paulina_ns 08:37, 19 cze 2016

MirellaB napisał(a)
Paula u mnie też była nawałnica i bardzo dużo deszczu. Z deszczu się cieszę, bo ogród podlało solidnie. Róże, którą kupiłam i jeszcze nie posadziłam to wiatr złamał pęd z pąkiem. Strat więcej nie odnotowałam. Nie lubię takich nawałnic, zwyczajnie się boję

Dzisiaj u mnie od rana piękne słońce. Zanosi się na ładny dzień

Miłej niedzieli

Chyba wszędzie przeszły nawalnice, tyle,że u nas nawet jedna kropla deszczu nie spadła i musiałam wszystko podlewać.

No właśnie czytałam,że róża u Ciebie ucierpiała, na szczęście nie musisz się przejmować, bo odrosnie na pewno

U nas też słonecznie, a nawet już duszno, wykańczaja mnie te upały, w głowie mi się kręci, nogi puchna tragedia, a przede
mną jeszcze 2 miesiące...odpozdrawiam Mirelka
paulina_ns 09:43, 19 cze 2016

Tradycyjnie jak co niedzielę wstawiam zdjęcia ogrodu wiem, wiem niektóre się powtarzają trudno...

paulina_ns 09:45, 19 cze 2016

paulina_ns 09:46, 19 cze 2016