Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

m_gocha 22:24, 16 cze 2016

paulina_ns napisał(a)

Dziękuje Gosiu no Pani na ryneczku mówiła,że to wieloletnie, miała ukopana ponoć z własnego ogródka, a jak w rzeczywistości to się okaże a myślisz,że ta moja to nie wieloletnia? Jak się jedzie do mnie też mają taką w ogrodzie tyle,że dużo bardziej rozrosnieta, więc mam nadzieję,że to nie jednoroczna.
jak ukopana to raczej bylinowa Ja się kiedyś nacięłam ale kupiłam na ryneczku w doniczce od pani która sprzedawała różne kwiaty typowo jednoroczne (surfinie, begonie, aksamitki itp. ) Zerknij w internecie to dopatrzysz się różnic A twoja obstawiam że to bylinowa
Marzenaka 22:55, 16 cze 2016

Paulina, ale piękności nakupiłaś! Cudne kolory masz w ogrodzie. Ja coraz częściej o róży myślę...
MirellaB 02:26, 17 cze 2016

Ehe nie kupujesz więcej to tak jak ja hi hi
Ty masz to szczęście, że rabatę możesz powiększyć, a ja już nic. Teraz zaczynam na igiełkowej upychać

Ostróżka ma piękny kolor, też mam, ale jeszcze nie kwitnie.

The Fairy w towarzystwie werbeny będzie super wyglądać

Paula, a jak Twój podzielony biały rozchodnik? Przybrał na masie?
Moje ładnie rosną, ale źle zrobiłam, że na obwódkę je dałam - trudno.
zoja 07:19, 17 cze 2016

Pieknie!
A ten niemal karminowy berberys to jak sie nazywa?
Filemon24 07:41, 17 cze 2016

Też bym już chciała nie mieć miejsca heh póki co to ciągle kupuje rośliny i ciągle mało, kiedy ja to wszystko pokończę.... nie mam pojęcia
Kawa 08:55, 17 cze 2016

Paulinka przyjdzie czas to może się jeszcze sie czymś podzielimy
ślicznie
alis 09:22, 17 cze 2016

paulina_ns napisał(a)
I widoki ogólne...

Widoki ogólne cudne A ten berberys to orange rocket, jak dobrze pamiętam Pozdrawiam
paulina_ns 10:25, 17 cze 2016

m_gocha napisał(a)
jak ukopana to raczej bylinowa Ja się kiedyś nacięłam ale kupiłam na ryneczku w doniczce od pani która sprzedawała różne kwiaty typowo jednoroczne (surfinie, begonie, aksamitki itp. ) Zerknij w internecie to dopatrzysz się różnic A twoja obstawiam że to bylinowa

Gosia wujek Google pokazuje,że ta moja to bylinowa
paulina_ns 10:27, 17 cze 2016

Marzenaka napisał(a)
Paulina, ale piękności nakupiłaś! Cudne kolory masz w ogrodzie. Ja coraz częściej o róży myślę...

Marzenka nie zastanawiaj się tylko kupuj teraz jest najlepszy okres, bo kwitną i widzisz co bierzesz, a nie kupujesz kota w worku. Piękne róże i nawet fajnie cenowo mają w Parku M. W akcji mają tanie, ale bez nazw i schorowane.
paulina_ns 12:30, 17 cze 2016

MirellaB napisał(a)
Ehe nie kupujesz więcej to tak jak ja hi hi
Ty masz to szczęście, że rabatę możesz powiększyć, a ja już nic. Teraz zaczynam na igiełkowej upychać

Ostróżka ma piękny kolor, też mam, ale jeszcze nie kwitnie.

The Fairy w towarzystwie werbeny będzie super wyglądać

Paula, a jak Twój podzielony biały rozchodnik? Przybrał na masie?
Moje ładnie rosną, ale źle zrobiłam, że na obwódkę je dałam - trudno.

Mirelka faktycznie jeszcze trochę miejsca mam, bo zawsze mogę pociągnąć bardziej rabatke do przodu, ale nie chce też przesadzać, bo chciałabym żeby był to ogród rodziny i moje dzieciaczki mieli też miejsce,żeby w piłkę pograć, pobiegać, a nie wszędzie uważać na roślinki.

Co do białego rozchodnika trzyma się dzielnie, podzielony, fajnie rośnie. Jedynie co to muszę go koniecznie przesadzić przed różowego, bo biały jest dużo niższy i zginął za różowym