Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

Kawa 14:50, 17 cze 2016

paulina_ns napisał(a)

Wielkich,czy małych?

takich w sam raz
duże się nie zmieszczą
myślałam o grabach
najlepsze byłyby takie na linkach rozciagnięte wiesz o co mi chodzi ale u mnie to nie przejdzie nikt nie pomoże a jeszcze w głowę pukać się będą

a nei będę ci zaśmiecać wątku
jolka 15:43, 17 cze 2016

Kami, a co Ci szkodzi, zrób sobie na linkach jak Ci się podobają
Paulinka pozdrawiam wiatrowo I mnie się Twój ogród też podoba
paulina_ns 16:25, 17 cze 2016

Kawa napisał(a)

takich w sam raz
duże się nie zmieszczą
myślałam o grabach
najlepsze byłyby takie na linkach rozciagnięte wiesz o co mi chodzi ale u mnie to nie przejdzie nikt nie pomoże a jeszcze w głowę pukać się będą

a nei będę ci zaśmiecać wątku

Ja w temacie drzew jestem zielona, sama mam może z 4 drzewka
paulina_ns 16:29, 17 cze 2016

jolka napisał(a)
Kami, a co Ci szkodzi, zrób sobie na linkach jak Ci się podobają
Paulinka pozdrawiam wiatrowo I mnie się Twój ogród też podoba

Jolu wiatrowo? Chyba huraganowo mi wiśnie na pniu do ziemi przygina, stipe z tarasu z doniczka wywialo, nawet szałwia przy ziemi się wygina na boki, ja nawet z domu nie wychodzę, rolety zasuniete, okna wyzamykane i roztapiam się...
dominika_ 16:47, 17 cze 2016

Czytam Paulinko, że u Ciebie pogoda identyczna, jak u mnie Dobrze, że wczoraj nabyłam tyczki bambusowe i świeżo posadzone klony przymocowałam
paulina_ns 17:55, 17 cze 2016

dominika_ napisał(a)
Czytam Paulinko, że u Ciebie pogoda identyczna, jak u mnie Dobrze, że wczoraj nabyłam tyczki bambusowe i świeżo posadzone klony przymocowałam

Ja dzisiaj jeszcze wyższego patyka mocowalam ostrożce,ale dzisiaj tak wieje,że nawet krzaczki róż się wyginaja, oby tylko się nie połamaly.
frezja 18:39, 17 cze 2016

paulina_ns napisał(a)

Ja dzisiaj jeszcze wyższego patyka mocowalam ostrożce,ale dzisiaj tak wieje,że nawet krzaczki róż się wyginaja, oby tylko się nie połamaly.

U nas też strasznie wieje...mojego ogromnego orzech przechyla w jedną stronę ;( co chwilę słychać syreny straży poż. Niech to już się skończy...a deszczu nie ma dalej.
L00zak 23:23, 17 cze 2016

Paulina zostawiam pozdrowienia, nadrabiam cały tydzień, choć ciężko, bo u Ciebie wątek jak szalony…
Róże piękne, a zdjęcia świetne
paulina_ns 07:36, 18 cze 2016

frezja napisał(a)

U nas też strasznie wieje...mojego ogromnego orzech przechyla w jedną stronę ;( co chwilę słychać syreny straży poż. Niech to już się skończy...a deszczu nie ma dalej.

Ewka u nas już wieczorem na szczęście wszystko się uspokoiło, a dzisiaj słoneczko pięknie świeci, koniecznie muszę wieczorem ogród podlać. Pozdrawiam
paulina_ns 07:39, 18 cze 2016

L00zak napisał(a)
Paulina zostawiam pozdrowienia, nadrabiam cały tydzień, choć ciężko, bo u Ciebie wątek jak szalony…
Róże piękne, a zdjęcia świetne

Ja również Cie pozdrawiam Michale wiele do nadrobienia nie ma, jedynie Kilka nowych róż i roślin mi przybyło, a teraz już na spokojnie, bo muszę znów darn w dalszej części ściągnąć, wszystko przygotować i Ewentualnie kombinować co dać dalej.