Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

MirellaB 08:27, 03 maj 2017

Czyli lada chwila i ogrodzenie będzie

Paulinka ja w tym roku jeszcze chwastów nie wygrywałam takiego mam lenia. Poczekam jeszcze, aż podrosną to łatwiej będzie wyrywać hi hi
Zana 13:26, 03 maj 2017

Potwierdzam, że buki późno startują. Czekaj spokojnie, u mnie pączki wyglądają podobnie. Zawciągi u Ciebie już kwitną?. U moich cisza.
BasiaLT 11:52, 04 maj 2017

Ogrodzenie się robi więc kolejny kroczek do przodu, super.
paulina_ns 12:25, 04 maj 2017

zoja napisał(a)
To wyjaśnia ciszę i brak zdjęć
cieszę się razem z Tobą - ogrodzenie to ważna sprawa czekam na zdjęcia

Już nie mogę się doczekać póki co słupki stoją i czekamy na panele. Niestety pogoda nas nie rozpieszcza cały czas pada, nie wspominając jakie błoto wszędzie.
paulina_ns 12:28, 04 maj 2017

Marzenaka napisał(a)
Witaj Paulina! Ładna wiosna u ciebie. Pogoda faktycznie kiepska. U mnie po zimie lawenda w kiepskim stanie i kule bukszpanowe - chorowały na jesień już. Tulipany trochę mnie zawiodły w tym roku... Pozdrawiam.

Z tego co czytam u większości Marzenka lawenda kiepska u mnie na pewno do wymiany.

Ja tulipany mam tylko kilka czerwonych i dwa żółte ale nie narzekam liczę,że przyszłej wiosny nadrobie .
paulina_ns 12:30, 04 maj 2017

MirellaB napisał(a)
Czyli lada chwila i ogrodzenie będzie

Paulinka ja w tym roku jeszcze chwastów nie wygrywałam takiego mam lenia. Poczekam jeszcze, aż podrosną to łatwiej będzie wyrywać hi hi

Mirelka nie tak lada chwila, panele dopiero do 3 tygodni będą, ale pomalutku tak pogoda beznadziejna to nic byśmy nie przyspieszyli. Ja chwasty już dwa razy plewilam, teraz czekam na pogodę,żeby ogarnąć poraz kolejny, niestety prognozy nie są zbyt optymistyczne.
paulina_ns 12:31, 04 maj 2017

Zana napisał(a)
Potwierdzam, że buki późno startują. Czekaj spokojnie, u mnie pączki wyglądają podobnie. Zawciągi u Ciebie już kwitną?. U moich cisza.

Anula u mojego buczka coś już powoli zaczyna się dziać, więc najważniejsze,że żyje zawciągi kupowane w tym roku, więc pewnie pędzone, ale odkąd mam ładnie się już rozwinęły.
paulina_ns 12:32, 04 maj 2017

BasiaLT napisał(a)
Ogrodzenie się robi więc kolejny kroczek do przodu, super.

Oj Basiu tak dluugo się za nie zabieralismy no i w końcu się udało, już doczekać się nie mogę jak będzie kolejny etap to ułożenia kamienia na tarasie, kiedy zobaczymy mam nadzieję,że w wakacje się uda
Kawa 12:36, 04 maj 2017

ciekawa jestem tych twoich paneli
paulina_ns 12:49, 04 maj 2017

Kawa napisał(a)
ciekawa jestem tych twoich paneli

Kamilka nic ciekawego, zwykle grafitowe panele

Na razie jest tak dobrze,że tego błota tak nie widać na zdjęciach