Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

paulina_ns 17:15, 18 maj 2017

Filemon24 napisał(a)
Paulinko wszystko pięknie ci rośnie z pastelli na pewno będziesz zadowolona piękna i zdrowa różyczka

Ooo kto to zawitał na ogrodowisko to dzięki Tobie je mam, bo wcześniej nawet nie wiedziałam,że w ogóle takie są pashmine też mam i nie mogę się jej doczekać

A co tam u Ciebie? Mam nadzieję,że będziesz wpadala do mnie częściej
paulina_ns 20:46, 18 maj 2017

Ojej ale sobie narobiłam zamieszania na rabacie, przesadzilam sosne do tyłu, bo rosła w samym przodzie i mnie denerwowala, tym samym musiałam przesadzić małego wiaza na pniu w inną miejscówke, bo był nie widoczny, przesadzilam kostrzewe sina, bo mi tak nie pasowała, przesadzilam jedna limke, bo rosła w cieniu i przez to duuuużo w tyle za innymi, no i tak porobiłam,że na środku najdłuższej rabaty została wielka pusta dziura muszę dokupić trawy frosted curl's, muszę dokupić bordowe żurawki żeby wszystko uzupełnić i będę myślała dalej, czy ja zawsze tak muszę mieć, że co roku coś mi nie pasuje w jakimś miejscu
Filemon24 20:52, 18 maj 2017

Tak mam nadzieje, że będę częściej w moim ogródku mam tyle pracy, że jak wychodzę z domu to nie wiem za co się najpierw zabrac teraz jeszcze kulki bukszpanowe sobie kupiłam przez internet za śmieszne pieniądz! przyszły piekne krzaczki jestem wniebowzięta.
U mnie w ogródku dopiero żonkile zakwitły haah myślałam, że już w ogóle nie wyjdą z ziemi
patrycja 21:08, 18 maj 2017

Poziomki
Mniammm
paulina_ns 21:09, 18 maj 2017

Filemon24 napisał(a)
Tak mam nadzieje, że będę częściej w moim ogródku mam tyle pracy, że jak wychodzę z domu to nie wiem za co się najpierw zabrac teraz jeszcze kulki bukszpanowe sobie kupiłam przez internet za śmieszne pieniądz! przyszły piekne krzaczki jestem wniebowzięta.
U mnie w ogródku dopiero żonkile zakwitły haah myślałam, że już w ogóle nie wyjdą z ziemi

No mam taką nadzieję,że znów gdzieś nie znikniesz daj spokój ja czasem siły już nie mam, ledwo wyplewie jedno, a już następne trzeba plewic, dlatego w tym roku planuje wszystko scisnac na maksa w nadzieji, że będzie mniej plewienia haha.

Powiadasz piękne bukszpany za śmieszne pieniądze - kusisz podaj namiary zerknę sobie w sumie z 3 takie kulki by mi się sprzydaly przed hortensjami, ale wszystko pomalutku, bo zbankrutuje
paulina_ns 21:10, 18 maj 2017

patrycja napisał(a)
Poziomki
Mniammm

Pati blisko - truskawki hehe.
kaz742011 21:42, 18 maj 2017

paulina_ns napisał(a)

Kasiu, a który sezon masz vanilki? One co roku sztywniejsze się robią, moich w tym roku będzie 3 sezon i w tamtym były już fajnie sztywne, a w pierwszym faktycznie porażka, kwiaty leżały na ziemi

W tamtym roku debiutowały u mnie. Teraz będą 2 sezon.
patrycja 21:44, 18 maj 2017

No dobra niech Ci będzie - truskawki
Moje zeżarła sarna.
Filemon24 21:47, 18 maj 2017

Napiszę ci na priv kulki po 20zł więc na prawdę cena mega!
paulina_ns 21:48, 18 maj 2017

kaz742011 napisał(a)

W tamtym roku debiutowały u mnie. Teraz będą 2 sezon.

No to zobaczysz,że teraz będą miały pędy sztywniejsze, ja jak je kupiłam i zakwitły w pierwszym sezonie byłam nimi załamana