Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

Kawa 14:20, 17 maj 2017

no u Kasi tą piwonię
ja ja kupiłam w PM tydzień czy 2 temu
bida mała
MirellaB 14:25, 17 maj 2017

paulina_ns napisał(a)

Mirelka dokładnie tak! Sama byłam w szoku i pytałam dwa razy, czy na pewno taka cena

To bym też brała w ciemno za tą cenę.
Wczoraj w Casto widziałam malutkie za 15,00 złotych.
paulina_ns 14:37, 17 maj 2017

MirellaB napisał(a)

To bym też brała w ciemno za tą cenę.
Wczoraj w Casto widziałam malutkie za 15,00 złotych.

Mirelka mały on nie jest, niewiele mniejszy od tego co rośnie u mnie już chyba z 5 rok, dla porównania, dołączył do kolegi i mam nadzieję, że zgrany duet stworzą

A przy okazji patrząc na zdjęcie muszę tawulki przyciąć
paulina_ns 14:38, 17 maj 2017

Kawa napisał(a)
no u Kasi tą piwonię
ja ja kupiłam w PM tydzień czy 2 temu
bida mała

Aaaaa widzę, widzę ją dzięki Kamilka. A ile za nią płaciłaś? ma Twoja pąki kwiatowe? bo moja całe 3 i dałam za nią 22 zł...
Kawa 15:08, 17 maj 2017

paulina_ns napisał(a)

Aaaaa widzę, widzę ją dzięki Kamilka. A ile za nią płaciłaś? ma Twoja pąki kwiatowe? bo moja całe 3 i dałam za nią 22 zł...

moja nie ma chyba ale ja ją kupiłam za 7 zł
paulina_ns 21:34, 17 maj 2017

Kawa napisał(a)

moja nie ma chyba ale ja ją kupiłam za 7 zł

No to zaszalałaś pewno w przyszłym roku zakwitnie, ja ciekawa jestem czy moja zakwitnie, bo różnie z tym bywa.
jolka 21:57, 17 maj 2017

Ale super piękna piwonia Klon też extra, no i kupiłaś za grosze faktycznie Widzisz, ja ostatnio nie mam czasu jeździć po szkółkach to się przynajmniej nie denerwuję Ale może w sb się wybiorę na jakiś mini-objazd

kaz742011 22:21, 17 maj 2017

paulina_ns napisał(a)

Kasia i powiem Ci,że nawet dobrze,że Ci pomylili, bo limki jednak są nie zawodne ja mam vanilki też w słońcu, ale codziennie w lecie są podlewane i dają radę, niestety muszą zaczekać aż tuje podrosną i zrobią im cień

Też jestem zadowolona z tej pomyłki .
Moje vanilki też dają radę tylko listki miały brzydkie. Kwiaty były cudne . No i się pokładały mocno po deszczu.
paulina_ns 06:06, 18 maj 2017

jolka napisał(a)
Ale super piękna piwonia Klon też extra, no i kupiłaś za grosze faktycznie Widzisz, ja ostatnio nie mam czasu jeździć po szkółkach to się przynajmniej nie denerwuję Ale może w sb się wybiorę na jakiś mini-objazd

Jolus powiem Ci szczerze,że nie ma nic ciekawego...jedynie w H był duży wybór powojnikow, zastanawialam się długo nad nimi, ale w końcu doszłam do wniosku,że tak nie mam gdzie ich dać muszę odwiedzić jeszcze szkolke w golkowicach, ale tam trochę boję się cen

paulina_ns 06:08, 18 maj 2017

kaz742011 napisał(a)

Też jestem zadowolona z tej pomyłki .
Moje vanilki też dają radę tylko listki miały brzydkie. Kwiaty były cudne . No i się pokładały mocno po deszczu.

Kasiu, a który sezon masz vanilki? One co roku sztywniejsze się robią, moich w tym roku będzie 3 sezon i w tamtym były już fajnie sztywne, a w pierwszym faktycznie porażka, kwiaty leżały na ziemi