Anula, bo u mnie albo cisza, albo coś się dzieje z klonika faktycznie jestem zadowolona, zobaczymy jak będzie z nim po zimie muszę koniecznie nabyć jeszcze takiego jak Ty masz, tylko nie mam dla niego tak pięknego tła jak u Ciebie faktycznie wszystko teraz jak ciepło jest ruszyło, powoli, powoli ogród nabiera kolorów, bo od tej zieleni mnie już głowa boli orliki już posadzone, rosną sobie, wśród róż no i teraz szałwii, trochę dużo słońca mają, ale najwyżej będę je codziennie podlewala i może dadzą radę.
Anula pokaże trochę później, jak mi mała pójdzie spać, ale tak streszczajac na środku jest pissardii, między nią róże, pomiędzy różami rozchodniki stardust, między nimi szałwia, a przed szałwia sesleria jesienna a i jeszxze między różami orliki te co wczoraj kupiłam.
Anula i co jeszcze dasz do róż? U mnie rozchodniki są tylko ze względu na to,że nie miałam innego miejsca na nie, a rosły zasloniete przez inne i szkoda mi ich było, bo są ładne
Fajna ta szałwia i ładnie wygląda z seslerią. Moja szałwia jeszcze nie kwitnie, a sesleria w drodze A do róż jeszcze kocimiętka jest fajna, ładnie wypełnia wszystkie przestrzenie.