Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

wrobelki 10:50, 20 lip 2017

Pięknie róże z szałwią wyglądają zgapiłam i tez tak jest u mnie uwielbiam to zestawienie w tym roku dodałam stipe do nich ale wątpię żeby u mnie przeżyła zimę. Chyba w przyszłym roku dodam seslerię. Pokażesz mi jak teraz u Ciebie wygląda sesleria?
MirellaB 12:00, 20 lip 2017

Pashmina piękna, ciągle się nią zachwycam

Pinky Winky ma taki ażurowy kwiat. Ja jednak wolę bardziej pełne
Magleska 12:37, 20 lip 2017

Ale pięknie ...... jaki już busz masz cudownie ci wszystko rośnie , różyczki zachwycają ja dokupiłam dziś 5 kolejnych ,ale na razie za gorąco ,żeby sadzić 32 ' u mnie .... nic mi sie nie chce robić w tym upale
paulina_ns 12:49, 20 lip 2017

patrycja napisał(a)
Hej, hej
Mam co nadrabiać
Macham

Pati czasem to i ja nawet nie nadążam za ogrodem patrzę jeżówka w pąkach, na drugi dzień już kwiat jest tak samo z różami
paulina_ns 12:53, 20 lip 2017

wrobelki napisał(a)
Pięknie róże z szałwią wyglądają zgapiłam i tez tak jest u mnie uwielbiam to zestawienie w tym roku dodałam stipe do nich ale wątpię żeby u mnie przeżyła zimę. Chyba w przyszłym roku dodam seslerię. Pokażesz mi jak teraz u Ciebie wygląda sesleria?

Wróbelku faktyxznie szałwia i róże to zgrany duet, a jak jeszcze trawki są uzupełnieniem to już niczego więcej do szczęścia nie potrzeba hihi. U mnie stipa przezimowała na początku wydawała się beznadziejna, ale zostawiłam i teraz piękna jest

A co do seslerii pokaże Ci ją, tylko troszkę później, bo moja malutka ma coś zły humor i mi z rąk nie schodzi
paulina_ns 13:40, 20 lip 2017

MirellaB napisał(a)
Pashmina piękna, ciągle się nią zachwycam

Pinky Winky ma taki ażurowy kwiat. Ja jednak wolę bardziej pełne

Mirelka, bo Pashmina można się tylko zachwycać, jest cudowna pomimo tego,że nie pachnie

Ja w tamtym roku zalowalam,że zdecydowałam się na Pinky winky jako szpaler, ale teraz jak już trochę podrosla podoba mi się
paulina_ns 13:41, 20 lip 2017

Magleska napisał(a)
Ale pięknie ...... jaki już busz masz cudownie ci wszystko rośnie , różyczki zachwycają ja dokupiłam dziś 5 kolejnych ,ale na razie za gorąco ,żeby sadzić 32 ' u mnie .... nic mi sie nie chce robić w tym upale

U nas też straszny upał, w domu siedzimy, bo idzie się ugotować Lecę do Ciebie zobaczysz różyczki
15:20, 20 lip 2017
Paulino śliczny awatar
Nie skojarzyłam najpierw jak napisałaś u mnie, dopiero po nicku się zorientowałam

Piękne dziewczyny Myślałam, że jesteś blondynką, może przez malutką bo jasne ma włoski
zoja 15:27, 20 lip 2017

super avatarek
Magleska 16:21, 20 lip 2017

paulina_ns napisał(a)

U nas też straszny upał, w domu siedzimy, bo idzie się ugotować Lecę do Ciebie zobaczysz różyczki

Jeszcze nic nie robię , buszuję po ogrodach wirtualnie już u siebie się zachwycałam ,ale jeszcze i tu sie pozachwycam piękne z Was dziewczyny a różyczki które kupiłam też piękne ,nazwy spiszę wieczorkiem