Paulinka miałam obiekcje ci do hortensji i floksów pamiętasz?
Hmmmm jak wszystko się zmienia. Chyba będę miała takie same połączenie hi hi - vanilki i moje floksy
Madziu są to miskanty Gracillimus, fajne z nich trawki są. Hortensjowa część wczoraj uległa lekkiej zmianie, dołożyłam żurawki, ale nie naprzemiennie szkoda mi było seslerii, fajnie w końcu ruszyła, na chwilę obecną jest tak i już tak na pewno zostanie
Dziękuję Ci bardzo za tak mile słowa :* i dziękuję za tak dobre informacje dla mnie bardzo mi się ta trawa spodobała i miałam właśnie cicha nadzieję,że nada się na słoneczna rabatę, jutro jak mi się uda podjadę ja kupić Lecę zerknąć do Ciebie w nadzieji,że wstawiłas już jej zdjęcia
Jolus u mnie żurawki rosną tak se..jedne stoją już kolejny rok w miejscu, drugie ładnie się rozrosły, więc chyba w dużej mierze zależy od odmiany. Mnie się one podobają, wprowadzają ładny kolor i odpukac tfu tfu u mnie rosną dosyć zdrowo, chociaż jak wspomniałam wcześniej dosyć powoli No właśnie potrzebowałam ok 6 szt, ale wczoraj tak stwierdziłam,że sesleria ładnie rośnie, więc nie będę dawała je naprzemiennie i dałam co dwie seslerie, akurat tyle miałam, przyniosłam z innego miejsca a co masz żurawki na zbyciu? Jak tak,chętnie przygarnę chciałabym jesienią zrobić szpaler hortensji i właśnie pod nie dać jeszcze żurawki, a tam pewnie wejdzie mi ok 10 szt.
Ha ha Mirelka szalona jesteś, ale to Ci już pisałam wiele razy ja wciąż ta część mam nie dokończona, hortensje nie kupione, a w dodatku rośnie tam na końcu hortensja grandiflora, która obecnie wygląda tragicznie, liście jej przypalilo, opadają i póki co nie mam weny kończyć ta część, muszę przemyśleć jeszcze raz wszystko, chociaż moim zdaniem hortki z floksami ładnie wyglądają, różne są zestawienia, a akurat to nie jest najgorsze