Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

paulina_ns 19:10, 24 lip 2017

m_gocha napisał(a)
Fajna ta nowa jeżówka a i turzyca ciekawa
Szalejesz kobieto Tu zakupy, przetwory i jeszcze darń zrywasz Czy Ty masz trzy pary rąk?
Ja w sobotę 30 kg czarnych porzeczek przerobiłam na soki i dżem

Zerknij na prv

Gosiu niestety mam tylko dwie ręce, a czasem myślę, że i pięć byłoby za mało

30 kg porzeczek? O matko, ja w tym roku w takie ilości się już nie bawię, przy malutkiej to i 7 kg ciężko zrobić, a poza tym jeszcze z tamtego roku mi zostało, jak byłam jeszxze w ciąży zrobiłam 500 sloiczkow soków z różnych owoców, wiedziałam,że w tym może być ciężko hihi.
paulina_ns 19:13, 24 lip 2017

Magleska napisał(a)

Przepiękny kolor tej jeżówki , brakuje mi tu emotek wyrażających uczucia jeżówka ta na mojej liście chciejstw

Madziu faktycznie widać ją z daleka obiecałam zdjęcia jak skończę - skończyłam rośliny posadzone, kora kupiona, wszystko podlane i ma rosnąć

Everillo daje mocno po oczach
paulina_ns 19:14, 24 lip 2017

A przy okazji ice dance dostało nowa korę i prezentuje się coraz bardziej przyzwoicie

I hortensjowa cześć, bardzo podoba mi się zestawiona z żurawkami, jednak z sama sesleria było za bardzo zielono

Magleska 19:16, 24 lip 2017

I pięknie szybciutko posadzone u mnie leje , nadrabiam forumowe zaległości ale rano popracowałam na urlopie troszkę też u siebie wpadaj
wrobelki 19:58, 24 lip 2017

Super ta turzyca w przyszłym roku będę szukać mus zapisać nazwę Pięknie się żurawki prezentują Jak mi stipa zimy nie przeżyję to z szałwią seslerię posadzę
patrycja 20:03, 24 lip 2017

Fajnie wyglądają jeżówy z tą trwką
20:14, 24 lip 2017
paulina_ns napisał(a)

Madziu faktycznie widać ją z daleka obiecałam zdjęcia jak skończę - skończyłam rośliny posadzone, kora kupiona, wszystko podlane i ma rosnąć

Everillo daje mocno po oczach

Piękne kolory zbierz nasionka
paulina_ns 20:17, 24 lip 2017

Magleska napisał(a)
I pięknie szybciutko posadzone u mnie leje , nadrabiam forumowe zaległości ale rano popracowałam na urlopie troszkę też u siebie wpadaj

U nas dzisiaj rano był straszny upał, później fajnie pochmurno, ale póki co kropla nie spadła.

Byłam, widziałam, napisałam
Gardener27 20:20, 24 lip 2017

Ogród łanie się zagęszcza, udane połączenia roślin. Fajne zakupy, podoba mi się kolor tej jeżówki.
paulina_ns 20:20, 24 lip 2017

wrobelki napisał(a)
Super ta turzyca w przyszłym roku będę szukać mus zapisać nazwę Pięknie się żurawki prezentują Jak mi stipa zimy nie przeżyję to z szałwią seslerię posadzę

Dziękuję Wróbelku, chociaż nie ukrywam,że do tak żywego żółtego koloru muszę się przyzwyczaić hihi żurawki faktycznie dodaly trochę koloru i jest na pewno lepiej i mniej zielono

Szałwia z seslerią super wygląda polecam, chociaż stipa też jest cudna, więc trzymam kciuki,żeby przez zimę dała radę