Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

paulina_ns 21:04, 23 lip 2017

patrycja napisał(a)
Pisałaś u Joli o porzeczkach
Ten kompot robisz z czarnych czy z czerwonych porzeczek?
A może to nie ma znaczenia z jakich?

Pati taki kompot robiłam tylko z czerwonych porzeczek,no i coś podobnego z agrestu, z czarnych zazwyczaj robię dżemy, porzeczkowke i soki w sokowniku
paulina_ns 21:05, 23 lip 2017

dominika_ napisał(a)
Paulinko informuję, że nie widzę różnicy w przystosowaniu do słońca pomiędzy jedną odmianą, a drugą. Myślę, że sobie dobrze u Ciebie poradzą.

Dominiczko dziękuję za informację, bardzo mnie ona cieszy, nie ukrywam nakręciłam się strasznie na tą phantom hihi
paulina_ns 21:06, 23 lip 2017

Margerytka40 napisał(a)
No i jest bardzo fajnie moim zdaniem.

No to bardzo się cieszę,że się podoba na pewno mniej zielono hihi.
paulina_ns 21:08, 23 lip 2017

A ogólnie dzisiaj spędziłam bardzo miły dzień z rodzinką, pojechaliśmy do Szczawnicy( nie daleko, bo wiadomo jak to z małym dzieckiem) chłopaki wypożyczyli rowery i cały prawie dzień spacerowalismy po górach nogi bolą, ale dzieci szczęśliwe, rodzice padnięci hihi Jutro powrót do rzeczywistości kolejna walka z chwastami i ogrodowe rewolucje
Magleska 22:53, 23 lip 2017

fajnie tak siebie i dzieci zmęczyć czasem ,u nas leniwa niedziela ....ja też jutro będę działać dokupiłam wrzosy i trawy oby nam pogoda dopisała
zoja 23:15, 23 lip 2017

Lubie Szczawnice
MirellaB 01:23, 24 lip 2017

Miły dzień z rodzinką to fajna sprawa. My od piątku świętujemy urodziny Kubusia. We wtorek przyjdą ostatni goście. Super imprezki, pogoda dopisuje, ale jestem już padnięta.
paulina_ns 10:51, 24 lip 2017

Magleska napisał(a)
fajnie tak siebie i dzieci zmęczyć czasem ,u nas leniwa niedziela ....ja też jutro będę działać dokupiłam wrzosy i trawy oby nam pogoda dopisała

Madziu, to bardziej dzieci wymęczyły nas ale super było, fajnie chociaż trochę odpocząć Ja dzisiaj też byłam na zakupach, kupiłam kolejną jeżówkę do kolekcji odm. Sombrero Baja Burgundy' i turzyce które będą z nią połączone ' everillo', teraz czeka mnie ściąganie kolejnej części trawy, a wieczorkiem sadzenie

paulina_ns 10:55, 24 lip 2017

zoja napisał(a)
Lubie Szczawnice

Zoja ślicznie tam jest, chłopaki wzięli rowery i jeździli, ja spacerowalam z malutką w wózku, jeszcze na pewno tam wrócimy
paulina_ns 10:57, 24 lip 2017

MirellaB napisał(a)
Miły dzień z rodzinką to fajna sprawa. My od piątku świętujemy urodziny Kubusia. We wtorek przyjdą ostatni goście. Super imprezki, pogoda dopisuje, ale jestem już padnięta.

Mirelka wszystkiego najlepszego dla Kubusia my 13 sierpnia będziemy świętować roczek Wiktori, mam nadzieję,że pogoda też dopisze goście fajni, ale też męczące są takie imprezy.