Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

alis 11:04, 24 lip 2017

W Szczawnicy byłam raz w życiu, ale wszystko przede mną
Widać, że się zrelaksowałaś z rodzinką, bo dzisiaj już ogrodowo zaszalałaśNa foteczki czekamy
gosika67 11:08, 24 lip 2017

Nigdy nie byłam w Szczawnicy, a słyszałam,że piękne krajobrazy.Ładniutki kolor tej jeżówki,fajna będzie kompozycja.Pokaż potem jak się z tym uporasz.
Catalinasdiary 11:35, 24 lip 2017

Fajne połączenie, tez byłam antytrawowa, a teraz sama zaczełam sie nimi interesować

paulina_ns napisał(a)

Madziu, to bardziej dzieci wymęczyły nas ale super było, fajnie chociaż trochę odpocząć Ja dzisiaj też byłam na zakupach, kupiłam kolejną jeżówkę do kolekcji odm. Sombrero Baja Burgundy' i turzyce które będą z nią połączone ' everillo', teraz czeka mnie ściąganie kolejnej części trawy, a wieczorkiem sadzenie

lindsay80 11:42, 24 lip 2017

Ojej jakie śliczne nowe zakupy, gdzie Ty dorwałaś Everillo i w jakiej cenie takie dorodne sadzony?
Jeżówka mi w ogóle nie znana ale piękna.

P.s. Twoja córcia w ten sam dzień świętuje urodziny co ja, hihi
paulina_ns 12:18, 24 lip 2017

alis napisał(a)
W Szczawnicy byłam raz w życiu, ale wszystko przede mną
Widać, że się zrelaksowałaś z rodzinką, bo dzisiaj już ogrodowo zaszalałaśNa foteczki czekamy

Alicjo jak będziesz zapraszam na kawkę przy okazji, trochę km jest, ale bliżej pewnie już nie będziesz hihi
paulina_ns 12:20, 24 lip 2017

gosika67 napisał(a)
Nigdy nie byłam w Szczawnicy, a słyszałam,że piękne krajobrazy.Ładniutki kolor tej jeżówki,fajna będzie kompozycja.Pokaż potem jak się z tym uporasz.

Gosiu pokaże na pewno, teraz robię soki z czarnej porzeczki i w między czasie ściągam darn jeżówka to ponoć jakas nowość, jest nieco niższa od innych, ale mi akurat wysokość pasuje ma się ona ładnie wkomponowac w trawki.
paulina_ns 12:22, 24 lip 2017

Catalinasdiary napisał(a)
Fajne połączenie, tez byłam antytrawowa, a teraz sama zaczełam sie nimi interesować

Catelina ja staram się je wkomponowac gdzie się da, z z drugiej strony najdłuższej rabaty traw nie mam w ogóle i jakoś mi bez nich pusto, dlatego będę musiała je gdzieś wcisnąć chociaż może być dosyć ciężko, tam wszystko na scisk
paulina_ns 12:26, 24 lip 2017

lindsay80 napisał(a)
Ojej jakie śliczne nowe zakupy, gdzie Ty dorwałaś Everillo i w jakiej cenie takie dorodne sadzony?
Jeżówka mi w ogóle nie znana ale piękna.

P.s. Twoja córcia w ten sam dzień świętuje urodziny co ja, hihi

Everillo kupiłam lokalnie w szkółce 15 zł / szt nie wiem, czy to dużo,czy mało, ale ogólnie jak za tak piękne sadzonki wydaje mi się,że warto. Mam tylko nadzieję,że będzie im u mnie dobrze

Jeżówka ponoć jakas nowość, więc może dlatego mało znana, ponoć tworzy zwarte kępy, nie pokłada się i ma pełno kwiatów na krzaczku, zobaczymy

Jesteś z 13 sierpnia?
m_gocha 14:04, 24 lip 2017

Fajna ta nowa jeżówka a i turzyca ciekawa
Szalejesz kobieto Tu zakupy, przetwory i jeszcze darń zrywasz Czy Ty masz trzy pary rąk?
Ja w sobotę 30 kg czarnych porzeczek przerobiłam na soki i dżem

Zerknij na prv
Magleska 18:53, 24 lip 2017

paulina_ns napisał(a)

Madziu, to bardziej dzieci wymęczyły nas ale super było, fajnie chociaż trochę odpocząć Ja dzisiaj też byłam na zakupach, kupiłam kolejną jeżówkę do kolekcji odm. Sombrero Baja Burgundy' i turzyce które będą z nią połączone ' everillo', teraz czeka mnie ściąganie kolejnej części trawy, a wieczorkiem sadzenie

Przepiękny kolor tej jeżówki , brakuje mi tu emotek wyrażających uczucia jeżówka ta na mojej liście chciejstw