paulina_ns
20:17, 11 mar 2018

Dzisiaj cały dzień intensywnie myślałam, gdzie posadze zamówione róże i tak myślałam i myślałam
i wymyśliłam,że munstead Wood posadze w dalszej części która mi została,żeby zakończyć najdłuższa rabate, czyli dokładnie obok szpaleru hortensji phantom ( przed nimi jakie niższe piętro jest turzyca buchanana) róża miałaby jako niższe piętro lawende, a obok róży wysoka trawa może miskant gracimilus? Druga róże, czyli Princess Anne myślałam posadzić zaraz przy tarasie w miejscu, gdzie rośnie mi irga ( dziewczyny któraś chętna żeby ją przygarnąć?), a trzecią jeszcze nie wiem
co myślicie o takim zestawieniu? To już ostatnie zamówione róże, nie chce więcej, już mam ich wystarczająco.
Edit. Chyba,że wszystkie trzy róże posadzić obok siebie? Ale raczej kolorystycznie może nie pasować, został mi pasek ok 5 metrowy do obsadzenia no i nie wiem co tam dać.

Edit. Chyba,że wszystkie trzy róże posadzić obok siebie? Ale raczej kolorystycznie może nie pasować, został mi pasek ok 5 metrowy do obsadzenia no i nie wiem co tam dać.