Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

paulina_ns 20:17, 11 mar 2018

Dzisiaj cały dzień intensywnie myślałam, gdzie posadze zamówione róże i tak myślałam i myślałam i wymyśliłam,że munstead Wood posadze w dalszej części która mi została,żeby zakończyć najdłuższa rabate, czyli dokładnie obok szpaleru hortensji phantom ( przed nimi jakie niższe piętro jest turzyca buchanana) róża miałaby jako niższe piętro lawende, a obok róży wysoka trawa może miskant gracimilus? Druga róże, czyli Princess Anne myślałam posadzić zaraz przy tarasie w miejscu, gdzie rośnie mi irga ( dziewczyny któraś chętna żeby ją przygarnąć?), a trzecią jeszcze nie wiem co myślicie o takim zestawieniu? To już ostatnie zamówione róże, nie chce więcej, już mam ich wystarczająco.

Edit. Chyba,że wszystkie trzy róże posadzić obok siebie? Ale raczej kolorystycznie może nie pasować, został mi pasek ok 5 metrowy do obsadzenia no i nie wiem co tam dać.
Zana 06:57, 12 mar 2018

Hej, jaki śliczny awatarek. Witam się pozimowo. Z różami Ci nie doradzę. Ja w tym roku róż nie kupuję. Na razie zamówiłam tylko hortensje do donic za ławeczkę pod świerkiem i przy okazji do domu na balkon. Na razie finito.
Kawa 09:17, 12 mar 2018

A Finka już ma nowa ofertę?
anbu 09:29, 12 mar 2018

paulina_ns napisał(a)

Joluś u Finki też będę zamawiała, ale zaczekam jeszcze parę tygodni, dam znać jak coś, chyba,że będziesz chciała wcześniej to Ty daj znać

Hej Paula Dasz namiary na Finkę? Prowadzi sprzedaż wysyłkową?
paulina_ns 10:12, 12 mar 2018

Zana napisał(a)
Hej, jaki śliczny awatarek. Witam się pozimowo. Z różami Ci nie doradzę. Ja w tym roku róż nie kupuję. Na razie zamówiłam tylko hortensje do donic za ławeczkę pod świerkiem i przy okazji do domu na balkon. Na razie finito.

Witaj Aniu widziałam,że jesteś i bardzo się z tego powodu cieszę ja zamówiłam jeszcze 3 szt róż i też już mi wystarczy ich ilość w ogrodzie w tym roku żadnych wielkich rewolucji nie planuje,bardziej prace estetyczne i tyle, rabaty mam już obsadzone nie chce nic już przesadzać, zmieniać niech w końcu te rośliny rosną
paulina_ns 10:15, 12 mar 2018

Kawa napisał(a)
A Finka już ma nowa ofertę?

Właśnie muszę do nich napisać,żeby mi przesłali.
paulina_ns 10:18, 12 mar 2018

anbu napisał(a)

Hej Paula Dasz namiary na Finkę? Prowadzi sprzedaż wysyłkową?

Wysłałam Ci na priv tak, prowadzi i polecam bardzo ładne sadzonki przychodzą
paulina_ns 10:30, 12 mar 2018

Poniedziałkowe zwiastuny wiosny, czyli krokusy, tulipany, iryski

paulina_ns 10:31, 12 mar 2018

na niektóre rabaty nie mam nawet jak wejść, wszędzie kiełki wystają
paulina_ns 10:33, 12 mar 2018

A dzisiaj rano kurier przyniósł dwie stołówki dla ptaków, już gotowe i zawieszone