Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Tarnowie

Ogród w Tarnowie

Martek 00:36, 28 lut 2012

Widzę Richie ,że jak przystało na OBO balonem włościa przeglądasz nawet wiesz jak sytuacja w Łodzi ...
Bogdzia 08:23, 28 lut 2012

Richie napisał(a)
Bożenko nie tylko w Tarnowie ale i w okolicach Łodzi też wszystko pięknie wygląda ...

Ja mam inne zdanie na ten temat.
Gardenarium 09:40, 28 lut 2012

Martek, Rysio z relacji forumowych wszystko wie i komplementuje nasze ogrody, aby dodać otuchy po stratach. U mnie na ten przykład wrzośce zmarzły miejscami. No ale cóż, może czas na zmiany i zamiast wrzośców co innego? hehe

Instagram Ogrodowiska
Mala_Mi 09:44, 28 lut 2012

U Rysia chociaż blisko Rzeszowa zima słabiutko zagościła
Richie 15:25, 29 lut 2012

Mineła właśnie pierwsza rocznica mojej obecności na portalu internetowym „Ogrodowisko”. Jest więc okazją do złożenia gratulacji i serdecznych życzeń.
Gratulacje należą się przede wszystkim Danusi za wspaniały pomysł założenia takiego portalu, na którym może spotkać się i wymieniać swoje doświadczenia grono osób, których łączy wspólne zainteresowanie jakim jest miłość do świata przyrody. Dają temu wyraz poprzez pielęgnację i stałe upiększanie swoich „mikrokosmosów”, którymi są dla nich ich własne ogrody i pielęgnowane w tych ogrodach rośliny.
Poprzez ten rok mojego pobytu na portalu zauważyłem ciągły rozwój związany z jego funkcjonowaniem, układem i szatą graficzną. Pojawiają się nowi ciekawi uczestnicy, a co za tym idzie nowe ogrody. Na bieżąco ukazują się rzeczowe, interesujące artykuły, informacje i komentarze. Nie można także zapomnieć o coraz to nowych pomysłach założycieli portalu, podnoszących jego atrakcyjność i oglądalność jak np. wprowadzenie linku ”Wizytówki naszych ogrodów”.
Danusi, której fachowa wiedza, doświadczenie i znajomość tematu są niepodważalne, życzę kreatywności i konsekwencji w zarządzaniu portalem, wielu innowacyjnych pomysłów oraz wielu sukcesów w przyszłości. Niech każdy kolejny rok przynosi wiele satysfakcji z kierowania portalem jak i pomyślności w życiu osobistym.
Wszystkim moim koleżankom i kolegom, z którymi miałem okazję spotykać się na portalu „Ogrodowisko” chciałbym serdecznie podziękować za ten rok, podczas którego miałem okazję Was poznać wirtualnie, a niektórych nawet osobiście. Dziękuję za wszystkie uwagi na temat mojego ogrodu, nawet za te krytyczne, bo dzięki nim mogłem pogłębić moją wiedzę i doświadczenie, spojrzeć na Wasze ukochane ogrody z Waszej perspektywy. Codziennie z wielką niecierpliwością zasiadam przed komputerem aby w pełni stać się członkiem naszej wirtualnej rodziny. Dziękuję Wam za wyrazy życzliwości dla mojej osoby i mojego pomysłu na zagospodarowanie i prowadzenie „ogrodu w Tarnowie”. Życzę wszystkim dobrego zdrowia i wszelkiej pomyślności i mam głęboką nadzieję, że w 2012 roku nasze spotkania będą nie tylko wirtualne.

Richie 15:43, 29 lut 2012

Spotkanie u Zbyszka

Spotkanie u Danusi w "Ogrodzie nie tylko bukszpanowym"

Spotkanie u Danusi 'Sosnowo"

tyna 15:57, 29 lut 2012

Cześć Rysiu
Wpadam po dłuższej przerwie.....I co widzę?!nawet też siebie
nie wiadomo, kiedy to minęło...A te ostatnie zdjęcia, to rozumiem, że na zachętę?
Pola 16:23, 29 lut 2012

Na zachęte, ha , teraz pomyślałam Ryśku zabawię się w detektywa , podjadę pod ogród, " podprowadzę " clematisa i posadzę w moim ogródku, no chyba że go gdzieś wreszcie wypatrzę. i co ty na to ?
zbigniew_gazda 16:36, 29 lut 2012

Rysiu gratuluję okrągłej rocznicy. Twój ogród jest dla nas wzorem .
justi 17:32, 29 lut 2012

Tak, tak gratulacje to się wielkie należą dla Ciebie Richie. Ogród jak marzenie, wkład pracy ogromny i pomysł bardzo oryginalny. Twój ogród jest piękny o każdej porze roku - to duży sukces. Gratuluję!