Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 09:46, 04 lut 2019

Milka napisał(a)
Super te nowe nabytki..tylko się zastanawiam, czy nie jest zimno na nich siedzieć, bez poduch chyba ani rusz, to mnie wstrzymało z kupnem, Katka też mi namiary dawała, ja muszę wszystko chować, bo psy w drobny mak niszczą.

Irenko zimno na nich teraz, latem będzie w sam raz, są mocne i ciężkie,
to wietrzysko ich nie powywraca, bardzo się cieszę z nowego kompleciku

Nasze pupile muszą mieć po królewsku wygody...moje też wszystko niszczą
ale co już zaanektowały to już też na straty
Magleska 10:21, 04 lut 2019

Aganiu fajny komplecik zakupiłaś ....gdzie ten nowy kącik dla niego będzie ? .....
Zdradzisz na priv ,gdzie upolowałaś , proszę ładnie

Pozdrawiam zasypana śniegiem -ponownie
Agania 13:14, 04 lut 2019

Magleska napisał(a)
Aganiu fajny komplecik zakupiłaś ....gdzie ten nowy kącik dla niego będzie ? .....
Zdradzisz na priv ,gdzie upolowałaś , proszę ładnie

Pozdrawiam zasypana śniegiem -ponownie

Poszło pw

Nowy placyk planuję na zwieńczeniu rabaty z oczkiem ,która leci od tarasu w dół ogrodu, na końcu rabaty zakola, tam kiedyś był basen tak trochę przed basenowym kręgiem
jolanka 15:06, 04 lut 2019

Ja tez chcę priv Lubię takie okazje, to zawsze takie fajne wyzwanie „robótkowe”
Mam zaczęty stolik z mozaiki ale czekam na cieplejsze dnibo nie bardzo mam gdzie to robić, jednak chociaż cięcie kafelków chcę zrobić na zewnątrz. Twój komplecik jest śliczny
Anitka 10:16, 05 lut 2019

Widzę, że nowy komplecik zakupiłaś, naprawisz i będzie jak nowy Śliczny. Tylko troszkę mnie zdziwiło, że nie w twojej tonacji niebieskiej.

Agania 10:20, 05 lut 2019

jolanka napisał(a)
Ja tez chcę priv Lubię takie okazje, to zawsze takie fajne wyzwanie „robótkowe”
Mam zaczęty stolik z mozaiki ale czekam na cieplejsze dnibo nie bardzo mam gdzie to robić, jednak chociaż cięcie kafelków chcę zrobić na zewnątrz. Twój komplecik jest śliczny

Wysłałam Ci wiadomość

Wszelkie robótki związane z ogrodem czy pośrednio z ogrodem są fajne...można ciekawie spędzać wolny czas...tylko tego czasu brakuje...ale słoneczka coraz więcej a jak będzie ciepło i słonecznie to i czas się znajdzie
Agania 10:22, 05 lut 2019

Anitka napisał(a)
Widzę, że nowy komplecik zakupiłaś, naprawisz i będzie jak nowy Śliczny. Tylko troszkę mnie zdziwiło, że nie w twojej tonacji niebieskiej.

Niebieski komplecik już mam drugi musi być inny...a dodatkami jak najbardziej uzupełnię w naszych ulubionych tonacjach
Anda 16:04, 06 lut 2019

Agania napisał(a)

Ewciu, nie reklamowałam z uwagi na niską cenę, była informacja, że mogą być ubytki, wiesz to była super okazja i ja będę mieć super zabawę przy renowacji

Perukowiec Ewciu jest dużym krzewem nie drzewem, mojego perukowca nie jestem w stanie tak prowadzić jak piszesz, ponieważ on mi wypuszcza od ziemi nowe odnogi i pączkuje mi na szerokość, on całkowicie dwa lata temu wymarzł i odbił od korzenia w tym jego moc i siła...weź to pod uwagę, bo takie prowadzenie może stwarzać problem. Ja mam zwykłego Royal Purpure.

Drzewa owocowe i te ozdobne sobie u mnie nie radzą za mokre podłoże i chorują, a zimy teraz są prawie bezśnieżne teraz i mocny wiatr jak jeszcze mroźny to je wysusza.
Miałam dwie Prunus przetrzymały 3 sezony.

Fajnie, że udało Ci się uszkodzenia naprawić Teraz masz fajny komplet.

Dziękuję za obszerną odpowiedź Mam zagwozdkę z tym perukowcem. Jaki szeroki jest Twój? Tak ze zdjęć Koliberka, które wstawiła u mnie, już myślałam, że da się go prowadzić tak jak myślałam. Na peruczkach mi nie zależy. Nie chcę popełnić błędu, bo wymienianie dużej rośliny na rabacie bylinowej może skończyć się katastrofą

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
jolanka 20:07, 06 lut 2019

Dzięki za inf. Będę śledzić
Gruszka_na_w... 22:26, 06 lut 2019

Z uczuciem zimna pod pupinką nie powinno być problemu. W słoneczku ceramika dobrze się nagrzewa.
Bardzo zgrabny ten komplecik.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies