Nowy placyk planuję na zwieńczeniu rabaty z oczkiem ,która leci od tarasu w dół ogrodu, na końcu rabaty zakola, tam kiedyś był basen tak trochę przed basenowym kręgiem
Ja tez chcę priv Lubię takie okazje, to zawsze takie fajne wyzwanie „robótkowe”
Mam zaczęty stolik z mozaiki ale czekam na cieplejsze dnibo nie bardzo mam gdzie to robić, jednak chociaż cięcie kafelków chcę zrobić na zewnątrz. Twój komplecik jest śliczny
Wszelkie robótki związane z ogrodem czy pośrednio z ogrodem są fajne...można ciekawie spędzać wolny czas...tylko tego czasu brakuje...ale słoneczka coraz więcej a jak będzie ciepło i słonecznie to i czas się znajdzie
Fajnie, że udało Ci się uszkodzenia naprawić Teraz masz fajny komplet.
Dziękuję za obszerną odpowiedź Mam zagwozdkę z tym perukowcem. Jaki szeroki jest Twój? Tak ze zdjęć Koliberka, które wstawiła u mnie, już myślałam, że da się go prowadzić tak jak myślałam. Na peruczkach mi nie zależy. Nie chcę popełnić błędu, bo wymienianie dużej rośliny na rabacie bylinowej może skończyć się katastrofą
Z uczuciem zimna pod pupinką nie powinno być problemu. W słoneczku ceramika dobrze się nagrzewa.
Bardzo zgrabny ten komplecik.