Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 17:23, 17 lut 2019

Anda napisał(a)

A jak długo ją już masz? I jak mokro jest w miejscu w którym rośnie?
Tak się dopytuję, bo podoba mi się bardzo i chciałabym ją mieć Ale wszędzie czytam, że nie zimuje.

Mam ją pierwszy rok i sama jestem zaskoczona, że ona tak wygląda
Do dołka dałam jej ziemię próchniczą.
Agania 17:29, 17 lut 2019

Anda napisał(a)
Aaa, bukiecik boski Właśnie przeglądam katalog z liliami i tak mi się w wizję liliową wpasował

Bukiecik właściwie Ci się spodobał...a jaki katalog przeglądasz...dasz mi podpatrzeć?
mirkaka 17:50, 17 lut 2019

Agatko, robisz nietypowe zdjęcia, zachwycasz się w nich każdym szczegółem, bardzo miło i przyjemnie ogląda się w ten sposób Twój ogród
kasiek 19:01, 17 lut 2019

No pięknie wpasował się komplecik - nie widać miejsca gdzie doklejałaś - brawo Ty
Przedwiośnie wspaniale się zapowiada, bukiety przepiękne !
Urszulla 19:14, 17 lut 2019

Agania napisał(a)

Ślicznie z tymi mebelkami a co masz to niewielkiego na pniu rośnie przy tym dużym drzewie?
Urszulla 19:22, 17 lut 2019

Kwitnącego wielkiego oczara można Ci pozazdrościć i oczywiście dojrzałego ogrodu też fajne są takie liściaste drzewa w stanie bezlistnym, mają swój urok a u Ciebie jest ich pod dostatkiem.
Magleska 20:01, 17 lut 2019

Nadrobiłam

Komplet idealnie wpasował się w miejscówkę u Ciebie taka zaczarowana kraina jest klimat
Fotki jak zaczarowane ...... śliczne ....

Pewnie imieniny miałaś ,a ja gapa.....zapomniałam .....przepraszam i spóźnione najlepszego .....

A kociaki rozrabiaki jak się chowają ?
Bukiet od syna śliczny też
Gardenarium 20:13, 17 lut 2019

Anda napisał(a)

A jak długo ją już masz? I jak mokro jest w miejscu w którym rośnie?
Tak się dopytuję, bo podoba mi się bardzo i chciałabym ją mieć Ale wszędzie czytam, że nie zimuje.

Zimuje, ja mam już z 8 lat w bukszpanowym, pokazywałam zawsze Zajrzyj do wizytówki mojej, jest tam folderek z paprociami.

Instagram Ogrodowiska
Anitka 09:44, 18 lut 2019

Widzę, że nowy komplecik już w ogrodzie stoi. I wiosennych oznak sporo.

Może Agatko wybierzesz się na targi w Jasionce z nami?
https://www.ogrodowisko.pl/watek/9692-targi-w-jasionce?page=1#post_6
Agania 11:20, 18 lut 2019

mirkaka napisał(a)
Agatko, robisz nietypowe zdjęcia, zachwycasz się w nich każdym szczegółem, bardzo miło i przyjemnie ogląda się w ten sposób Twój ogród

Mirciu wiosnę już czuję nosem i jak się tu nie zachwycać
Cieszy mnie ogromnie, że z przyjemnością oglądasz co u mnie w Aganiowie
Jestem piecuchem i domatorem nie lubię zimy...chyba, że na desce..słoneczko i piękna pogoda skłoniła mnie do spaceru i podjęcia pierwszych działań, jak tylko eM zebrał kretowiska i dziury po niestrudzonym gryzoniu, to one najbardziej mnie zniechęcały.

Oczyściłam dopiero donice na tarasie i ułożyłam nowy stoliczek z krzesełkami
teraz pora na grabienie liści, igieł i czyszczenie rabat, cięcia drzew, krzewów, traw i miskantów....niech pogoda trzyma, bo ogród do mnie już mówi....chodź do mnie