Pstrykanie wychodzi świetnie, masz oko dziewczyno
Ależ fajnie popatrzeć na nowy sweterek, piękny kolor!!!
Ja też muszę zrobić coś z cieńszej włóczki bo w sumie mam tylko grubasy
Współczuję kochana takiej nocy i takich stresów. U mnie było dosyć spokojnie. Wiało mocno, ale prąd był, 50-tka męża i w sobotę i w niedzielę udana Natomiast podziwiam, że potrafisz zasnąć jak pali się w kominku. Ja jestem takim wizjonerem, że zawsze czekam aż wygaśnie, pod wieczór już nie dokładam... Dobrze, że opatrzność nad wami czuwała. Moja koleżanka niedawno z synami spędziła kilka dni na oddziale, od sąsiadów dostawał się do nich tlenek węgla... Masakra!
W czapeczkach czy bez... piękny prezent U mnie był nowy projekt i włóczka, której jeszcze nie zamówiłam bo zapomniałam
Zaczęłam czytać od końca i zszokowałam się nie tyle śniegiem na kwiatach ,co kwitnącymi już tulipanami w rabacie Już myślałam że że nasz wschód to sto lat za wami jest z tą zbliżającą się wiosną...dobrze że doczytałam w głąb i je w skrzynce dojrzałam Ale fajnie wyglądają takie kolorki pod śnieżnym puszkiem,szczególnie pastelowe stokrotki...choć nikomu nie życzę!
Na tulipany ogrodowe czekamy do kwietnia...spotkałam takie już doniczusiach
kwitnące i poszły do donicy....zima była jedniodniowa i taka lubię...wszystkie kwiaty ładnie wyglądają i nic im się nie stało
Stokrotki jeszcze dadzą popis