Proszę zrób zdjęcie z bliska jednego kwiata Galaxy. Moje wszystkie pąki zmarzły mimo że zawinęłam je grubo włókniną.
Aganiu, dech zapiera Twój ogród o tej porze roku, drzewa, tak różne, tak piękne w tej wczesnej fazie, kwitnące magnolie, klony
Szkoda, że nie słychać moich wrażeń, pieję z zachwytu. Tak.
To jest dopiero coś, taka kolekcja klonów, ach jak bym chciała w realu zobaczyć kiedyś. Napisz słów kilka na temat ochrony, nie chorują, nie zamierają? Coś tam u siebie zaczęłam sadzić, ale widzę jakiś problem. Jeden z klonów nie rozwinie liści.
Ławeczka prześliczna, klasyk, który nigdy się nie znudzi Fajną miejscówkę jej znalazłaś. Super wygląda na tle dorodnego już żywopłotu i ładnie w tej osi widokowej. Ja marzę o Lutyensie już któryś rok. Teraz przy remoncie wyklarowało się dla niej miejsce idealne. I też w otoczeniu cisa
Uwielbiam takie sielskie widoki, masz szczęście kochana mieszkać w przepieknym miejscu, spokojnym jeszcze i sielskim. Sad mam i ja za płotem, namiastka raju w tym zabetonowanym świecie.
Kochane dzieciaki rewelacyjny kancik i przejaśnienie na rabatkach. Moi też mi pomagają, Michał tak się wkręcił w wywożenie kamieni, że prawie wszystkie przerzucił na drugą działkę.
Śliczna kompozycja, masz niesamowity dar łączenia kolorów. Uwielbiam te małe brateczki. W tym roku nie mam jeszcze żadnej donicy jednorocznej. Jedynie hiacynty posadzone w ... marcu, całkiem ładne wyszły.
Doczekałam się magnoliowy spektakl u Ciebie najpiękniejszy Będę wracać do tych zdjęć... Cudne są