Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 17:13, 23 mar 2014

Wierzba sachalińska

fajnie się skręca
iwonaal 17:31, 23 mar 2014

Zazdraszczam, moja niestety nie.
Agania 17:47, 23 mar 2014

iwonaal napisał(a)
Zazdraszczam, moja niestety nie.

Jeszcze zdąży się poskręcać
BASIA8 17:48, 23 mar 2014

Witam u Nas faktycznie wiosna pełną parą zarówno w ogrodzie jak i w domku u Ciebie teź piękna wiosenka, chyba sciągnełyśmy się myślami - bo Ja akurat u Ciebie w ogródeczku wierzby podziwiałam. Pozdrawiam.
Kindzia 18:45, 23 mar 2014

Na tej Twojej skarpie to faktycznie macie galernika robotę...ale już spory kawał zrobiony i efekt widać. Czyściutko
Szukam bez powodzenia nawozu do magnolii, Marzenka pisała mi o Agrecolu. Nie ma u nas. Powiedz mi Agatko czym nawozisz swoje? Tak pięknie kwitną!!!

Co to za iryski z żółtym jęzorkiem?

Przyleciałam Twoją huśtawkę zobaczyć, ale nie mam siły szukać. Może masz jakieś zdjątko?
Anita1978 18:46, 23 mar 2014

Donoszę, że właśnie dzisiaj posadziłam pierwszą w moim ogrodzie magnolie
To jedna z polecanych przez Ciebie - George Henry kern. Mam nadzieje, że będzie rosła tak jak twoje
Agania 18:49, 23 mar 2014

Dereń jadalny fajnie się rozwinął

zawsze marzec, kocham te drobne kfiatuchy
Agania 18:53, 23 mar 2014

BASIA8 napisał(a)
Witam u Nas faktycznie wiosna pełną parą zarówno w ogrodzie jak i w domku u Ciebie teź piękna wiosenka, chyba sciągnełyśmy się myślami - bo Ja akurat u Ciebie w ogródeczku wierzby podziwiałam. Pozdrawiam.

Ja jeszcze zarejestrowałam coś więcej oprócz wierzb a tych cudowności będzie coraz więcej

To tylko miodunka i wrzośce

ZbigniewG 18:55, 23 mar 2014

Agania napisał(a)
.. nigdy nigdzie nie widziałam magnolii colossus, a tym bardziej kwitnącej, wygooglałam od razu to sieboldii, kwitnie najpóźniej, więc czemu jej nie mamy w sprzadaży i w naszych ogrodach, chciałabym ją zobaczyć

widziałem ją kwitnącą super - cena jeszcze bardziej .... ponad 300 a nie bardzo u nas przetestowana
sprawdzałem w tym sezonie Uzdowski już jej nie ma
Agania 19:28, 23 mar 2014

Kindzia napisał(a)
Na tej Twojej skarpie to faktycznie macie galernika robotę...ale już spory kawał zrobiony i efekt widać. Czyściutko
Szukam bez powodzenia nawozu do magnolii, Marzenka pisała mi o Agrecolu. Nie ma u nas. Powiedz mi Agatko czym nawozisz swoje? Tak pięknie kwitną!!!

Co to za iryski z żółtym jęzorkiem?

Przyleciałam Twoją huśtawkę zobaczyć, ale nie mam siły szukać. Może masz jakieś zdjątko?

Huśtawę to jeszcze na wizytówce widać
Iryski są wyjątkowe, tak jak ja ...poszukam nazwy, bo to nie do końca syberyjskie

Ja jeszcze niczym nie nawoziłam swoich magnolii, same sobie radzą.......sekret tkwi w podłożu i atmosferze...........jak ja sadziłam,
3 magnolki przez całą sobotę, to może budzić pośmiew, ale serce ogrodnika nigdy nie zawodzi

Magnolie nawozi się nawozem ogrodowym z zawartością siarczanu amonu:

http://www.oczarjk.pl/index.php?act=471