Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 19:31, 23 mar 2014

Anita1978 napisał(a)
Donoszę, że właśnie dzisiaj posadziłam pierwszą w moim ogrodzie magnolie
To jedna z polecanych przez Ciebie - George Henry kern. Mam nadzieje, że będzie rosła tak jak twoje

Nie mogę doczekać się pierwszych kwiatów, jak tylko zakwitnie, to rejestruj fotki
Agania 19:33, 23 mar 2014

ZbigniewG napisał(a)

widziałem ją kwitnącą super - cena jeszcze bardziej .... ponad 300 a nie bardzo u nas przetestowana
sprawdzałem w tym sezonie Uzdowski już jej nie ma

Gdziekolwiek zobaczę, to kupię tylko jest jeden warunek, że moje 3 nowości będą rosnąć w ogrodzie z powodzeniem
AgnieszkaW 19:37, 23 mar 2014

Tu też rewolucja przedogródka? Też buksikowa? Wiosna u Ciebie śliczna
Agania 19:38, 23 mar 2014

Już mi brakuje kwiatów magnolii, ale mam jeszcze coś dla ukojenia tej tęsknoty

zaczyna się wilczomleczowe spektrum...to początek

i przedwstęp do floksów szydlastych

jednak tęsknię do czosnków olbrzymich, zagniły w mojej glinie, ale zawsze mogę je podziwiać u was
alinak 19:44, 23 mar 2014

Agata cuda pokazujesz a wierzba sachalińska własnie u mnie moczy sie w wazonie i już spore korzonki ma .tak mi się podobają te pokręcone gałązki że choć miejsca nie mam to gdzieś ją upcham .
pokaż ją w całości jak wygląda u ciebie krzew . bo żeby takie gałązki miała to nie da się obcinać , a krzew chyba dość rozłożysty . własnie organizuję jej miejsce i jakoś nic mi do głowy nie przychodzi ..

irysek z żółtą kropką ....oj chyba przyjadę na szaber ...jest cudny ....ja zakupiłam w tamtym roku dwa białe i gdyby nie patyczki całe lato to na pewno bym go zadeptała . masakra z tymi zakupami w necie .ale malutki kiełek wychodzi ,,, więc za parę lat może zobaczę kwiatek ...może
Kindzia 19:49, 23 mar 2014

Twoja to artystyczne dzieło, moja to prosta robota

Gdyba Ci się udało nazwę znaleźć tego iryska, będę wdzięczna

Ząbkowane iryski takie wysokie rosną wszystkie? Mam młodziaka, ale ledwo od ziemi odrasta
Agania 20:01, 23 mar 2014

alinak napisał(a)
Agata cuda pokazujesz a wierzba sachalińska włanie u mnie moczy sie w wazonie i już spore korzonki ma .tak mi się podobają te pokręcone gałązki że choć miejsca nie mam to gdzieś ją upcham .
pokaż ją w całości jak wygląda u ciebie krzew . bo żeby takie gałązki miała to nie da się obcinać , a krzew chyba dość rozłożysty . własnie organizuję jej miejsce i jakoś nic mi do głowy nie przychodzi ..

irysek z żółtą kropką ....oj chyba przyjadę na szaber ...jest cudny ....ja zakupiłam w tamtym roku dwa białe i gdyby nie patyczki całe lato to na pewno bym go zadeptała . masakra z tymi zakupami w necie .ale malutki kiełek wychodzi ,,, więc za parę lat może zobaczę kwiatek ...może

Postaram się sfocić sachalińską w całości, ale nie obiecuję, bo posadzona w miejscu nie ekspozycyjnym, jest krzewem bardzo rozłożystym, rośnie u mnie 3 wiosenkę i ma około 2 m szerokości i wysokości

Ja do siebie nie zapraszam, bo u mnie szykuje się remont, ale ja do ciebie z tym iryskiem, mogię się przyturlać, albo jak szybcy i wściekli, jak eMuś da mi hondzię śmignąć i liliowce mogę ci jeszcze wyszabrować z mojego ogródka......rodgersje obiecałaś pokazać
Agania 20:13, 23 mar 2014

Kindzia napisał(a)
Twoja to artystyczne dzieło, moja to prosta robota

Gdyba Ci się udało nazwę znaleźć tego iryska, będę wdzięczna

Ząbkowane iryski takie wysokie rosną wszystkie? Mam młodziaka, ale ledwo od ziemi odrasta

Nazwy iryska zapomniałam, to do mnie nie podobne, tylko dla tego, że jest w czasopiśmie, jak sobie odszukam to oczywiście nazwę podam

huśtawa, była mega atrakcyjna i piękna , ale się rozciepała
Agania 20:24, 23 mar 2014

Mój nieodstępujący mnie przyjaciel...........GRAFIT

Kot Grafit, przeżywa już swoje 5 życie, bardzo czuwam nad jego losem

on nigdy mnie nie odstępuje, takie moje wierne dziecko

deszczyk był, więc obiektyw plamkuje, ale liczy się ta chwila........i oddanie..on jest zawsze i wszędzie tam, gdzie ja, czy mi się to podoba czy nie, jak mu przetrzepię futerko, to też zaraz przyłazi przepraszać, nie wiem czy koty to rozumieją, ale mój potrafi mnie wkurzyć, a zaraz potem rozczula
Pola 20:40, 23 mar 2014

Agatko, przecudne zdjęcia robisz, wiosna na nich bajkowa, rewolucję obejrzałam , będę czekać na fotki z efektu końcowego....