Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 20:42, 23 mar 2014

Moja uciecha ostrokrzew przezimował, mam szansę na ostrokrzewy u siebie

Agania 20:47, 23 mar 2014

Pola napisał(a)
Agatko, przecudne zdjęcia robisz, wiosna na nich bajkowa, rewolucję obejrzałam , będę czekać na fotki z efektu końcowego....

Czekam na pomysły, może coś podpowiesz, proszę was o pomoc, brakuje mi inspiracji nie mam wizji, nigdy nie tworzyłam przedogródka
elzbieta_g 20:55, 23 mar 2014

zazdraszczam pozytywnie oczywiście...aparatu bo cudne ujęcia robisz miodunki kocham , to takie kwiatki dzieciństwa , takich ujęć nie zrobię bo mam przestarzały sprzęt magnoliowa kobietka z Ciebie, jak się kiedyś skuszę to wiem , skąd czerpać info
Agania 21:19, 23 mar 2014

elzbieta_g napisał(a)
zazdraszczam pozytywnie oczywiście...aparatu bo cudne ujęcia robisz miodunki kocham , to takie kwiatki dzieciństwa , takich ujęć nie zrobię bo mam przestarzały sprzęt magnoliowa kobietka z Ciebie, jak się kiedyś skuszę to wiem , skąd czerpać info

to kwiat dla ciebie, będzie ich wkrótce więcej

ja focę archetykiem Elu i tak nie znam do końca jego możliwości, ale fajnie,że go mam
asiach 21:38, 23 mar 2014

Witaj Agato! Ogród Macie wspaniały. Super, że mama zaszczepiła w Tobie miłóść do ziemi, roslin, przyrody. Pozdrawim
Agania 21:42, 23 mar 2014

asiach napisał(a)
Witaj Agato! Ogród Macie wspaniały. Super, że mama zaszczepiła w Tobie miłóść do ziemi, roslin, przyrody. Pozdrawim

Dużo mamie zawdzięczam, zawsze jest blisko mnie
asiach 21:58, 23 mar 2014

Agania napisał(a)

Dużo mamie zawdzięczam, zawsze jest blisko mnie

Piękna postawa rzadka w dzisiejszych czasach. Ujęłaś mnie tym i ogrodem rónież
Ja również zawdzięczam mojej mamie bardzo dużo miłość do porządku, piękna i poszanowania wszystkich i wszystkiego. Dużo mi pomagała - też przy tworzeniu ogrodu - wiele roślin kupiła. Do ubiegłego roku miałam wiąz holenderski 7m ale zachorował i trzeba było go wyciąć - serce mało mi nie pękło z żalu. Mamy nie ma i pięknej pamiątki również Samo życie. Pozostały inne magnolie, wierzby, świerki, trzmieliny .... i o te muszę dbać z całych sił. Pozdrawiam
Madzenka 22:32, 23 mar 2014

Agania wracając do tematu magnoli. Nigdy nie okrywam na zime, nigdy nie wymarzają... Ale wiosną po zakwitnięciu nie raz byly przymrozki i na drugi dzień kwiaty byly brązowe....na razie przy deszczu mało prawdopodobne aby we Wrocławiu zmroziło, liczę więc że w weekend bedę się cieszyć urodą ich kwiatów
Agania 22:34, 23 mar 2014

asiach napisał(a)

Piękna postawa rzadka w dzisiejszych czasach. Ujęłaś mnie tym i ogrodem rónież
Ja również zawdzięczam mojej mamie bardzo dużo miłość do porządku, piękna i poszanowania wszystkich i wszystkiego. Dużo mi pomagała - też przy tworzeniu ogrodu - wiele roślin kupiła. Do ubiegłego roku miałam wiąz holenderski 7m ale zachorował i trzeba było go wyciąć - serce mało mi nie pękło z żalu. Mamy nie ma i pięknej pamiątki również Samo życie. Pozostały inne magnolie, wierzby, świerki, trzmieliny .... i o te muszę dbać z całych sił. Pozdrawiam

Ja mam to szczęście, że moja mama jest zawsze przy mnie, bez niej nie miałabym tyle sił, co ona mi daje, i muszę o nią dbać z całych sił
Agania 22:43, 23 mar 2014

Marzena2007 napisał(a)
Agania wracając do tematu magnoli. Nigdy nie okrywam na zime, nigdy nie wymarzają... Ale wiosną po zakwitnięciu nie raz byly przymrozki i na drugi dzień kwiaty byly brązowe....na razie przy deszczu mało prawdopodobne aby we Wrocławiu zmroziło, liczę więc że w weekend bedę się cieszyć urodą ich kwiatów

Wiosną przemrożonych pąków nie doświadczyłam, jak były przemrożone to po zimie i kwiatów brązowych po przymrozkach nie zauważyłam, po deszczu tak brązowieją i nikną w oczach, ale to naturalne, jak przy różach, po deszczu kwiaty też brązowieją

Musimy zdwoić uwagę i obserwację, zadałaś temat, teraz będę notować w zimie minusy i obserwować pąki i to samo wiosną