Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 20:25, 25 mar 2014

kasiek napisał(a)
Trzymam kciuki za przedogródek - zdolniacha jesteś - dasz radę! I bedzie pięknie i ogrodowiskowo!

Kasiu, nic tu do zdolności, wywieźliśmy dzisiaj dwie taczki perzu i dwie taczki zerwanej szmaty, nie było szans inaczej, to dopiero połowakarczowania , aczyszczenie jeszcze prze demną, bo perz treba dokładnie wybrać, no cóz taka durna robota, byleby nie lało to pójdzie do przodu

ale moja radość z tego cycka

Kindzia 20:26, 25 mar 2014

Agania napisał(a)

Już ci odpisałam, jak nie najdziesz to spróbuję wsadzić dla ciebie kłącze żółtawego

Znalazłam tylko jedno miejsce, trzymałam stronkę i czekałam na Twoją odpowiedź. Jak już je znalazłam...niecierpliwcu nie mam pytań

Już se kupiłam 7 sztuków, teraz se czekać będę
A tak się martwiłam o to moje gliniasto-mokre miejsce, że takie zielone zostanie. A Ty mi tu takie piękne kwiatuchy wynalazłaś!!! Dziękuję
Agania 20:33, 25 mar 2014

Kindzia napisał(a)

Znalazłam tylko jedno miejsce, trzymałam stronkę i czekałam na Twoją odpowiedź. Jak już je znalazłam...niecierpliwcu nie mam pytań

Już se kupiłam 7 sztuków, teraz se czekać będę
A tak się martwiłam o to moje gliniasto-mokre miejsce, że takie zielone zostanie. A Ty mi tu takie piękne kwiatuchy wynalazłaś!!! Dziękuję

Podeślij mi linka zakupowego, ciekawa jestem, czy znalazłaś i jaki jest opis do niego i co dostaniesz
danuta_szwajcer 20:34, 25 mar 2014

Dobrze, ze koty to twardziele bo żyje a moja sunia nie miała tyle szczescia niestety Pozdrawiam serdecznie
Agania 20:40, 25 mar 2014

Mala_Mi napisał(a)
Irysy japońskie powoli się rozrastają, aż mnie wnerwiają.. takiego cuda to nie mam.. jest piękny Dobrze, zę nie mam już gdzie sadzić, to tylko oczy będę cieszyć.. u Ciebie.
Prymulki na patyku fajne.... i łądnie Ci rosną
Rabata zaczęta.. to teraz z górki.. najgorzej sie zabrać
Czarny kot przynosi pecha.. dla siebie... wiec nie bójmy sie przesądów..

Irysy są kapryśne, niby takie wiejskie kwiatki, wole zdecydowanie liliowce:.........znalazłam fotę tego mojego japońca, myślisz, że jest inaczej też mnie wzburza ten jego wzrost, on raczej zanika niż przyrasta.....ale lubię oglądać ten kwiat

mało udana fota, ale jedna jest..........nikomu nie polecam, tylko fascynatom i cierpliwcom

Z rabatą już leci......jak rośliny czekają Aniu, to jest inaczej chęci przychodzą, tylko pogoda czasami wstrzymuje
Kindzia 20:44, 25 mar 2014

Agania napisał(a)

Podeślij mi linka zakupowego, ciekawa jestem, czy znalazłaś i jaki jest opis do niego i co dostaniesz

I znowu się zalogować musiałam, już sobie wylazłam z forum...ale dla Ciebie...proszę

http://www.ogrodyludwinow.pl/pl/p/Irys-Ochroleuca-Gigantea/412
Agania 20:51, 25 mar 2014

Pszczelarnia napisał(a)
Nie cofajcie się - wspieram słowem. Jestem.

Teraz się na dobre ruszyło
Agania 20:58, 25 mar 2014

Kindzia napisał(a)

I znowu się zalogować musiałam, już sobie wylazłam z forum...ale dla Ciebie...proszę

http://www.ogrodyludwinow.pl/pl/p/Irys-Ochroleuca-Gigantea/412

No to według mnie masz irysa wspaniałego, nie żółtawego, one się prawie niczym nie różnią, ale może się mylę co do mojego, bo żółtawy/orientalny jest prawie nie do zdobycia, a może się mylę?

Powodzenia, będziemy się wymieniać informacjami i fotami
Agania 20:59, 25 mar 2014

iwonaal napisał(a)
Pozdrawiam.

Pozdrawiam Iwonko
Agania 21:01, 25 mar 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Ojoj jaka bieda Laki już szaleje, łapę wylizuje myszy nosi i ryby chce łowić . Koty to jednak twardziele Buziole siostra

Ależ on szaleje wiosennie i szybko się wylizuje, lecę sprawdzić, co tam u Ciebie