Jolu ogród cieszy i leczy to jest nasze najlepsze lekarstwo.....przede wszystkim pasja i jeszcze to co mnie zachęca do dalszej pracy, to widoki i Wasze towarzystwo
Nawożę jak zdążę, ale magnolii nigdy nie nawoziłam, musze to zrobić na wiosnę, hrti w tym roku dopieszczałam i tak one zachwycają, widać efekty nawożenia
Odpisałam u Ciebie, ale napiszę i u mnie 3 metrówka na początek wystarczy, dla kolumnowych propozycji typu, thuja szmaragd, cis kolumnowy, świerki pendule, i wszelkie glauci i miniatury szczepione na pniu, tylko które to te mini, trzeba patrzeć, czytać i pytać jakie mają przyrosty roczne, ogród i rośliny poznaje się latami, nie tylko po nazwach, ale też po obsearwcji roślin, dla przykładu moja 10 mettrowa prawie iglakowa rabata, w szerokości ma 3,5 m, z tyłu są klony pospolite, nutkańczyk, sosna żółta, pospolite szczepione wredei, w środku morwa pendula i świerk, który już wrósł w sosnę, tak jest
gratuluję zakupów
Kosze wiklinowe i prawie jesień, to plony i podsumowanie roku, ja nie chcę jeszcze tego robić, bo efekty nie takie jakich oczekiwałam, ale wyzwań ciąg dalszy nastąpi
Zbiory nawet były.......cukinia mi się udała....pierwszy rok mam warzywnik
i dyńka sobie urosła w koszu