Agata.. ogród masz po prostu boski Cudny jest... jest w ścisłej czołówce moich ulubionych..
Ton obrazek powala na kolana..
Czytałam zaległosci do tyłu (ale tego nie lubię)... już wiem co to za cycek na chmurze... to zalążek trąby powietrznej..
Ta żółta magnolia w oddali to Yellow River??
Oj kibicuję Twemu ogrodowi...
głowocis - hmm pierwszy raz słyszę
Żywopłot cisowy piękny
Ale ogród masz po prostu śliczny
Nawet śliczny kot i psy
A właścicielka ???? Kurczę czy widziałam foto??? Chyba było z psami..... oj mus wrócić i popatrzeć
Jak jeszcze właścicielka niczego sobie.. to tylko nic ... zapaść w kompleksy ... ale nakadziłam... jak ..w bajce
Aniu ależ sprawisz Agatce radość takimi słowami
Agatka ogród ma piękny, ma dusze artystki i jest miłośnikiem rzadkich okazów - jej ogród to jak ogród botaniczny. Sama jest śliczna i energiczna kobietka tyle ze - mało wierzy w siebie Doping konieczny, zwłaszcza ze naprawde ma się czym chwalic, a i strasznie sympatyczna z niej dziewczyna
Jolu, dziekuję, za miłe słowa, klony polecam, rh w glinie i na słońcu są bez szans, już to przerabiałam, ale jak się sama nie przekonasz, jak to z gliną jest...... własne doświadczenie nam dużo uświadamia i uczy, ale jak kochasz ogród i rośliny, to dasz radę, już masz pięknie
Kasiek, Aniu hi,hi, tia muszę mieć popychaczy do dalszych czynów i wyczynów, bo ja rozterkowa jestem i Aniu nie musisz w kompleksy wpadać, bo ja to kuleczka jestem, ale nie taka typowo ogrodowiskowa a radości mam dużo dzięki Wam banan mi z twarzy nie schodzi
Ogród zachwyca mnie najbardziej wiosną i latem, ale coraz ładniej wygląda jesienią, już na tyle polubiłam ogród jesienią, że sama nie mogę w to uwierzyć a to zawdzięczam klonom, jeżówkom i pogodzie
niezawodne marcinki i słoneczko październikowe
modrzewie już żółkną
metasekwoja też już prawie gotowa do zimy
Jeszcze chwila i już ostanie igiełki opadaną