Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Kasik 09:15, 23 lis 2013

Pozdrowionka zostawiam.

Dzieciaki szybko się regenerują i mają niespożyte siły. Dorosły ich nie doścignie - choćby chciał. Tak że rób swoje w swoim tempie i ciesz się chwilą na tych stokach.
Kondzio 14:09, 23 lis 2013

macham i buziam hi hi hi
Agania 14:58, 23 lis 2013

Kasik napisał(a)
Pozdrowionka zostawiam.

Dzieciaki szybko się regenerują i mają niespożyte siły. Dorosły ich nie doścignie - choćby chciał. Tak że rób swoje w swoim tempie i ciesz się chwilą na tych stokach.

Kasiu, jak się wszystko dobrze kończy, to zawsze coś fajnego się zaczyna i dziękuę
Agania 14:58, 23 lis 2013

Kondzio napisał(a)
macham i buziam hi hi hi

Kondziu, wszystkie machaczki uruchomiłam pozdrawiam
Agania 15:11, 23 lis 2013

Weekend jest i sobota , powinnam skakać z radości, ale pogoda nie sprzyja

Dzisiaj deszczowo wilgotno i mokro. Co można zrobić przy takiej pogodzie w ogrodzie

Mgła, szaro i buro za oknem, jednak wyszłam do ogrodu, zobaczyć jak się ma moje dziecko, pogłaskać, dotknąć, poczuć jak usypia, utulić do snu zimowego......uśmiechnęłam się z radości jak zobaczyłam iglaki i jak wyglądają w kropelkach po deszczu, wróciłam do domu po aparat

jeszcze jeden pracuś w ogrodzie łowca jakich niewielu o tej porze roku

Kasik 16:02, 23 lis 2013

jeszcze jeden pracuś w ogrodzie łowca jakich niewielu o tej porze roku

Toż to jak folia bąbelkowa, ale fajnie.
malgorzata_s... 17:05, 23 lis 2013

Aguś cudne fotki. Ania wyszywa to Ty biżuterię zbierasz? Buziak
Agania 17:15, 23 lis 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Aguś cudne fotki. Ania wyszywa to Ty biżuterię zbierasz? Buziak

To moja pierwsza kolia
Agania 17:23, 23 lis 2013

Moje ulubione drzewo Wiąz Camperdownii, o każdej porze roku mnie zachwyca

nawet jesienią

Mala_Mi 17:48, 23 lis 2013

Marmolada - te tam byłam, ale od drugiej strony W dół zjechałam kolejką Ale to lato było.... a ze szczytu do kolejki to my na doopach zjechali Szczelinę lodową przekroczyliśmy w letnich bucikach.. i żeby było śmieszniej noc nas zastałą na szczycie... wiec całą nockę o suchym pysku przesiedziałam, a na około tylko burze latały... nie mogłam doczekać sie świtu by uciec stamtąd.. ale wschód i zachód słońca był boski Tak mi sie wróciły wspomnienia.. sorki, że u Ciebie...

Tu masz wątek o spotkaniu i spróbuj mi nie przyjechać... na puste krzesełka to nie licz, ale na doborowe towarzystwo możesz liczyć.. możesz też zapakować całą rodzinę I spróbuj nie przyjechać.. będzie foch z przytupem.... po spotkaniu z ludami z forum dopiero ugrzęźniesz tu na amen... nigdzie nie ma tylu zakręconych pozytywnych ludzi jak tu .... jadą też Ci co na niczym nie jeżdżą... wiec jak ktoś na niczym nie umie może dotrzymać towarzystwa .. I stres przed spotkaniem trwa tylko 5 sekund.. potem masz wrażenie że każdego znasz 100 lat Ja już nie mogę doczekać sie spotkania i dni odliczam
Młodym zapowiedziałam, że jak sobie termin przyjścia na śwat wnusia wybrali jak spotkanie na nartach to trudno, nie moja wina.. ja jadę No takiego spotkania to nie odpuszczę

Ależ sie opisałam... fotki masz piękne I z ogrodu i z parapetu Madżen chyba będzie sie uczyć na desce... możesz sie przydać