Eluś ale fajne porównanie zrobiłaś. No widać zmiany, nie gadaj . A jak sobie pomyślę jak wybierałaś te ciemne kamienie z rabaty to już mnie kręgosłup boli . Ten nowy trójkącik też niesamowicie mi się podoba, ślicznie go zaaranżowałaś i wygląda ta rabatka na całkiem dojrzałą. A powiedz, co to są na niej te wysokie trawki? Buziole sąsiadeczko
Eluś zmiany są wielkie Teraz roślinki zdobią rabatki a nie linie kamykowe. Rośliny sie pięknie rozrosły a łezka i nowa rabata cudo Ogrodowisko zmienia spojrzenieBuziaczki na roczek
Czytam u Marty, że chcesz katalpę. Ela, przyjedz do mnie i dam Ci katalpę.. moją aurea... tzn siewkę, ale liście ma żółte, nie jest szczepiona, ale będziesz ja formować.. ma już grubo ponad 2 metry..
Oznaczyłam ja na czerwono, żal wyrzucić, a muszę się jej pozbyć z tego miejsca. Bo mi wszytko zagłuszy. I się ucieszę jak trafi w dobre ręce[/img]
Kolorowe esy floresy znikły.... i jest pięknie Wiem, wiem, to pierwsze bardzo pracochłonne, ale ..sorki.. takie trochę kiczowate.. teraz jest suuuuuper.. elegancko i kolorowo...
Rabata trójkącik tez mi się bardzo podob.. o wędzarni nie wspominam, bo to marzenie mojego M.
Oczko wodne też teraz dużo ładniejsze.. patrząc na rok temu a teraz ... to był rok owocny i pracowity To nie był zmarnowany rok
myślisz o tym stojaki drewnianym? denerwuje nie trochę bo nie mam go gdzie ustawić a z ziemią w donicach jest mega ciężki by go przenieść, co roku sadzę tam jednoroczne pnącza jak koeba, mina