Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z tatarakiem w tle

Ogród z tatarakiem w tle

katarzynkak 08:52, 21 wrz 2014

katarzynkak 08:55, 21 wrz 2014

Napia napisał(a)
Kasiu, pilnuj tych robotników niech wiedzą, że Tobie bardzo zależy na kwiatach. Życzę, żeby uszanowali Twoją pracę i ogródek

Aga pilnuję pilnuję Oni już przed rozpoczęciem prac wiedzieli, że ja im nie popuszczę. Teraz to jeszcze jest bezpiecznie, gorzej jak zaczną malowanie i wszystko okryją folią.
ModraSowa 18:09, 21 wrz 2014

Cześć Kasiula. Jestem za tym,żebyś przemyślała na spokojnie, mi się tam zaczął widzieć jakiś prostokąt a nie koło. Myślę tez, żebyś nie powtarzała za bardzo nasadzeń, może trochę urozmaić, nie żeby było pstrokato,ale żeby nie nudno. Ale to Twój ogródek, Ty go urządzisz Panów pilnować po prostu musisz, to ,że wiedzą,że lubisz rośliny nie wystarczy.
katarzynkak 20:26, 21 wrz 2014

ModraSowa napisał(a)
Cześć Kasiula. Jestem za tym,żebyś przemyślała na spokojnie, mi się tam zaczął widzieć jakiś prostokąt a nie koło. Myślę tez, żebyś nie powtarzała za bardzo nasadzeń, może trochę urozmaić, nie żeby było pstrokato,ale żeby nie nudno. Ale to Twój ogródek, Ty go urządzisz Panów pilnować po prostu musisz, to ,że wiedzą,że lubisz rośliny nie wystarczy.

Aniu jak miło, że mnie odwiedziłaś
Wiesz, ja już trochę sie zakręciłam z tym planem ogródka. Myślałam, że wiem czego chce a teraz mam jakąś blokade. Chyba musze jeszcze raz na spokojnie przemysleć nasadzenia, bo co nagle to po diable czy jakos tak...
Teraz musze pilnować budowlańców, coby nie narobili za dużo szkód, bo pewnie bez jakichkolwiek sie nie obędzie.
Gardenarium 20:57, 21 wrz 2014

Zapytałaś Kasiu o proste linie...myślę że u Ciebie akurat bardziej interesującą będą wyglądały kołą i łuki, nawierzchnie sporo narzucają Proste linie nie pasują.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 21:00, 21 wrz 2014

katarzynkak napisał(a)

Na wypełnienie jaka trawkę byś poleciła? Może byc rozplenica? A czy sama trawka to nie będzie nudno wiosną i latem?

W trawkę posadź tulipany 100 szt jednego koloru np. burgundowy, a potem na czerwiec posadź czosnki giganty.

Zamiast rozplenicy może posadź Hakonechloa?

Instagram Ogrodowiska
katarzynkak 21:04, 21 wrz 2014

Gardenarium napisał(a)

W trawkę posadź tulipany 100 szt jednego koloru np. burgundowy, a potem na czerwiec posadź czosnki giganty.

Zamiast rozplenicy może posadź Hakonechloa?

Dziękuje Danusiu
Napia 08:24, 22 wrz 2014

Tulipany w trawach To musi pięknie wyglądać
Pozdrawiam serdecznie
Nallar 11:11, 22 wrz 2014

Kłopotów zdrowotnych córci nie zazdroszczę.
Remontów, przeróbek też nie lubię bo zawsze są jakieś straty. Z
Życzę aby u Ciebie ich nie było.
Czytałam że szykujesz małą rewolucję w ogrodzie. Będę kibicować.
ModraSowa 13:31, 22 wrz 2014

Kasiu , czy ja dobrze pamiętam,,że Ty masz róże kimono? jak ona?