Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W przyszłości? Domek zatopiony w zieleni....

W przyszłości? Domek zatopiony w zieleni....

malgorzata_s... 22:18, 25 lis 2013

ale będzie super ta rabatka. Szefowa to popatrzy i od razu wie Pozdrawiam
Karabela 23:35, 25 lis 2013

Danusia niesamowita, pięknie
leon60 23:40, 25 lis 2013

Pomysł super jak wszystko co robi Danusia ! Raz dwa i projekcik jest a człowiek by siedział tydzień i nic by sensownego nie wymyślił
Viola 23:53, 25 lis 2013

Raz, dwa i Danusia wymysliła w sekundę, a tu całe ogrodowisko dumało co zrobić. To się nazywa talent.
zawitka 09:27, 26 lis 2013

Marta to moj M taki zdolny ha ha ale ile się nagadałam ,Wywiercił w dwóch kamieniach Kup wiertło do kamienia i jak masz kamień to nie ma żadnego problemu wywiercić .A ccieli za taki kamień 400zł .Zeby to było bliżej to by Ci zrobił bo nie ma co robić to mnie głowę zawraca ha ha Reszta odpowiedzi u mnie ;d
Tusiala 09:41, 26 lis 2013

Dajanko dziękuję

Aniu wiem, wiem Nawet nie wiesz jak się cieszę. Już popisałam czego i ile muszę kupić. Ależ jestem happy

Gosiu tak i strasznie się cieszę

Karabela no a gdzie Twój ogród?

Olu ja już się głowiłam latem co i jak. Wiedziałam tylko, że bukszpany na obwódkę. A teraz super.

Violu tak, jak piszesz

Zawitka dobrze, że posłuchał i w końcu wywiercił. Czyli kupić wiertło do kamienia a jakie grube? Gdyby kamlot był lekki i mały to bym Ci wysłała pocztą i poprosiłabym Twego Męża żeby tę dziurę zrobił
Mala_Mi 09:56, 26 lis 2013

Marta - a masz odpowiednią wiertarkę do tego, musi być z udarem?? Wiertło takie do betonu się kupuje. Średnica taka by przeszła rurka z wodą.. a rurka zależy od tego co chcesz zrobić z tym kamieniem, czy woda ma sie tylko po nim lać, czy ma być fontanna, jaka pompa tzn z jaka wydajnością... do tego ustrojstwa dobierasz średnicę.. Może to być 15mm, a może być inaczej.. Wiercąc kamień należy co chwila wyjmować wiertło i wyrzucać ten pył z wiercenia, bo załatwi się sobie wiertarkę.. nawet dobrze wydmuchać jakimś wężykiem.. Wierci sie długo i trzeba cierpliwości.. ale do zrobienia
Tak za męża Zawitki odpowiedziałam )
Tusiala 10:08, 26 lis 2013

Aniu mam udarową tzn, Mąż ma Ostatnio przewiercał dziury w bloczkach betonowych - kanoldach i osadzał na nie lampy. Wolałabym delikatną fontannę bo mam sporawo miejsca na to przygotowane. Dziura wykopana i prąd poprowadzony.
Twój wpis muszę dac Mężowi do przeczytania. Jak czegoś nie będzie wiedział to poprosze Cię o podpowiedź
Tusiala 10:31, 26 lis 2013

A ta fontanienka - głazik, to będzie tu umieszczona

dajana 11:36, 26 lis 2013

A co ty tu szykujesz, fontannę? i bardzo słuszna decyzja, a jesli kamień masz to nic tylko wiercic Ptaszki bedą miały poidełko no i zycie sie pojawi Wszak woda to zycie .U mnie tez będzie fontanna ale blizej tarasu pewnie takie ciurkadełka też, lecz dalej .Fajne sa takie plany i zaraz realizacje Moimi planami jestem juz męczona bo do realizacji nie dochodzi tak szybko jakbym chciała.Nic to trzeba planowac dalej moze w przyszłym sezonie cos wyjdzie rabaty ci się kroją śliczne .