Mala_Mi
20:12, 24 wrz 2014

Do 214 czyli ostatni wpis doszłam
I dochodzę do siebie... ale sie zmieniło.. idziesz jak burza. Ale jak sie ma taka żółtą ciężarówkę, to robota idzie błysk 
Fotki piękne, ale już wiem że lustrzanka .. ale siostrzenica za płotem, wiec nie ma problemu .. ścieżka wygodna musi w takim razie być.. bo aparat to podstawa ogrodnika co siedzi na forum
Jeżówki i naparstnice w przyszłym roku koniecznie rozsadź luźniej ... wiem, wiem, że to przechowalnik, bo czytałam
Za rok wszytko będzie kwitło.. naparstnica potrzebuje tak pół metra średnicy minimum, to ogromne rośnie
. Jeżówki co 30- 40 cm będą miały gdzie sie rozrastać, ale jak gęściej dadzą radę 
Ale i tak winobluszcz mnie najbardziej zaskoczył, bo gdzie nie czytałam to każdy pisał, że sie nie da zrobić z niego sadzonek
A jednak sie da
Szkoda, że tak mało go zrobiłam... jak nie zapomnę to poszukam kolejnych odrostów co sie nadadzą do ukorzenienia

Fotki piękne, ale już wiem że lustrzanka .. ale siostrzenica za płotem, wiec nie ma problemu .. ścieżka wygodna musi w takim razie być.. bo aparat to podstawa ogrodnika co siedzi na forum

Jeżówki i naparstnice w przyszłym roku koniecznie rozsadź luźniej ... wiem, wiem, że to przechowalnik, bo czytałam

Ale i tak winobluszcz mnie najbardziej zaskoczył, bo gdzie nie czytałam to każdy pisał, że sie nie da zrobić z niego sadzonek