Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Kasik 20:38, 07 sie 2014

JulkAd napisał(a)

Jak to Ci się nie komponują?...a ja zauroczona tym zestawieniem, chociaż w ubiorach zestawu żółty i czerwony nie toleruję w ogóle, ale w ogrodzie Kasik naprawdę to pasuje, zwłaszcza, że róża jest intensywnie czerwona, a żółta ma kolor delikatny, nie taki natarczywy, więc dlatego jest ok...Ty wiesz, ze gdybym miała więcej miejsca to taki zestaw byłby na pewno u mnie

...buziaki, wracam do lektury...powiedz Grzesiowi, że wciągająca

Dobra Julcia. Te żółte i bordowe to są Grzesiowe- nie mogłabym ich - boczyłby się.

Powiem mu , że czytasz- ucieszy się chłopina.
Kasik 20:41, 07 sie 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Zakończenia brak Niech już ta wena wreszcie wróci Muzę przecież ma

No widzisz Gosieńko. Od razu nie mógł napisać całości, bo książka byłaby za obszerna i nikt by jej nie chciał wydać, a teraz ma już 70 % i do zakończenia jakoś się nie zbiera. Chyba ta muza już zmurszała, albo zwietrzała, bo coś nie idzie to pisanie.
JulkAd 20:50, 07 sie 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Zakończenia brak Niech już ta wena wreszcie wróci Muzę przecież ma

Do końca jeszcze nie doszłam, nie strasz mnie końcem
Kasik 23:03, 07 sie 2014

Kilka fotek

Na jesień sadziliśmy jedną gałązeczkę.

Kasik 23:14, 07 sie 2014

Milka 11:09, 08 sie 2014

Rany, Kasiu...same piękności i róże w jakiej doskonałej kondycji widzę, że rozplenica lIttle Bunny już u ciebie kwitnie, moje dopiero pierwsze kłoski wypuszczają...
a ta hortensja z patyczka cudna bardzo
Kindzia 12:22, 08 sie 2014

Ta różowa piękna bardzo!!!
Tak Ci się ten powojnik od drogi rozwinął? To ten???
Niesamowite, przecież, jeżeli to ten, to maleństwo był...mówię, że rarytasy u Was same...

Buziaczki, zaraz jedziemy
JulkAd 17:32, 08 sie 2014

Aleś poszalała z kolorem....cuda pokazujesz...a kiedy odpoczynek?

Buziolki zostawiam dla całej Rodzinki
Alisonek 21:48, 08 sie 2014

Kasik napisał(a)
Kilka fotek

Na jesień sadziliśmy jedną gałązeczkę.

Kasieńko cóż to za pięknota?? tym się jeszcze nie chwaliłaś, ojj chowasz takie cukiereczki żeby nas ciągle zaskakiwać
a camperdowni dobrze wygląda, a tak narzekałaś, nic po nim nie widać zaniedbania Twojego, wręcz przeciwnie.
a czy w razie co tydzien wcześniej, czyli 16 możliwe będzie spotkanie??? bo nasze dziadki chcą/nie chcą jechac na wakacje tego 23 i tak kombinujemy co tu zrobić.
Kasik 23:03, 08 sie 2014

Alisonek napisał(a)

Kasieńko cóż to za pięknota?? tym się jeszcze nie chwaliłaś, ojj chowasz takie cukiereczki żeby nas ciągle zaskakiwać
a camperdowni dobrze wygląda, a tak narzekałaś, nic po nim nie widać zaniedbania Twojego, wręcz przeciwnie.
a czy w razie co tydzien wcześniej, czyli 16 możliwe będzie spotkanie??? bo nasze dziadki chcą/nie chcą jechac na wakacje tego 23 i tak kombinujemy co tu zrobić.

Wpadam na chwilkę Alu, bo jestem w trakcie pakowania- jutro jedziemy nad morze. Bardzo możliwe, że będę miała gości od piątku, ale na tę chwilę jestem do dyspozycji. A jeśli nawet, to będą to sami swoi. Zgadamy się jeszcze.
Co do miodu, to musze Cię zmartwić. W tym roku mieli tylko akacjowy i dostałam go niewiele. Camperdowni był całkiem limonkowy, podsypałam go nawozem i dostał koloru, ale nie wypuści już chyba nowych gałązek.

Hortka - zamówiona przez Grzesia na jesień- przysłali małą gałązeczkę, my okryliśmy ją na zimę i dziś nam podziękowała.

Buziaki