Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Kasik 22:19, 15 lis 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiulek gdzieś TY? Widzę Cię czasami tu i tam ale cichaczem tylko?

A miałam jakiś błogi i leniwy czas Jestem i Was czytam, ale na pisanie jakoś mi sił nie starcza. Muszę się jakoś wziąć za siebie
Kasik 22:24, 15 lis 2015

Bogdzia napisał(a)
Bardzo dużych zaległosci nie miałam choc obawiałam sie tego . Nie wiedziałam tylko o narodzinach wnusia , śliczny chłopczyk i wyobrazam sobie jaka wielka radosc. Gratki dla Rodziców i Dziadków a mały niech zdrowo rośnie na przystojnego faceta.Buziaki dla Was.

U mnie wątek nie goni. to i nadrabiać nie trzeba dużo. Ale jak sie nie bywa to i nie ma co oczekiwać na gości- Ale to bez wyrzutu do nikogo, bo sama u siebie jestem mało. Szybko przyszedł u nas mróz, parę nocy wystarczyło i nie było co pokazywać.

Zajęłam się wiankami- to uwielbiam - i znalazłam jakieś zastępstwo Czas płynął i nie wiedzieć kiedy okazało się , ze te wagary były długie - chyba za długie.

Wnusio słodki. Dziękujemy za życzenia.
Ewa777 16:25, 16 lis 2015

Kasiu, gratulacje z okazji narodzin wnusia Śliczny ten Michałek
Fajne to spotkanko Wasze Pozdrawiam
Kindzia 19:05, 16 lis 2015

Przyszłam Ci pomóc do pięćsetki dogonić

Widziałam dzisiaj na FB wielką Alohę, matko i córko, jaka pięknista była!!! Obym nie zachorowała na nią!!! Czekam na Twoją, mam nadzieję, że mi wystarczy

U nas paskudnie znowu, raz kapie, raz pada...a za tydzień już nam minusy zapowiadają...kompost na kopczyki już w przedbiegach czeka

Buziaczki
sylwia_slomc... 19:13, 16 lis 2015

Macham , że byłam
Urszulla 19:57, 17 lis 2015

Kasiu, gratulacje dla Rodziców i dla Was jako szczęśliwych Dziadków już od urodzenia włoski do czesaniato wesoło

Kasik 20:55, 17 lis 2015

Ewa777 napisał(a)
Kasiu, gratulacje z okazji narodzin wnusia Śliczny ten Michałek
Fajne to spotkanko Wasze Pozdrawiam

Spotkania jak na razie się skończyły, ale w tym roku nie powiedzieliśmy jeszcze ostatniego słowa. Jak zdrowie pozwoli, to Nowy rok spędzimy ogrodowiskowo.

Wnusio nam też się podoba- przed nami pierwsza choinka w większym składzie.

Dzięki Ewunia.
Kasik 20:59, 17 lis 2015

Kindzia napisał(a)
Przyszłam Ci pomóc do pięćsetki dogonić

Widziałam dzisiaj na FB wielką Alohę, matko i córko, jaka pięknista była!!! Obym nie zachorowała na nią!!! Czekam na Twoją, mam nadzieję, że mi wystarczy

U nas paskudnie znowu, raz kapie, raz pada...a za tydzień już nam minusy zapowiadają...kompost na kopczyki już w przedbiegach czeka

Buziaczki

aj tam - ja aż tak bardzo nie gonię- jak widać
Moja Aloha jeszcze mała- liczę na nią w przyszłym roku, bo ładnie się rozrasta- jak będzie co pokazywać mogę się nią dzielić
Kasik 21:00, 17 lis 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
Macham , że byłam

Sylwia - wpadaj , wpadaj.
Kasik 21:02, 17 lis 2015

Urszulla napisał(a)
Kasiu, gratulacje dla Rodziców i dla Was jako szczęśliwych Dziadków już od urodzenia włoski do czesaniato wesoło

Dzięki Ula, mały zmienia się z dnia na dzień. Jeśli będzie miał włosy jak jego tato, to grzebień będzie potrzebny na pewno. Lok na loku- jak dziewczynka.