Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Gocha 13:34, 31 paź 2015

Kasiu gratuluję Wam takiego wnusia- rodzice dumni i przeszczęśliwi. Coś wiem o takich dużych chłopakach- mój Jasiek- młodszy synio ważył 4.850 i był z niego kawał chłopa. I tez długo miał żółtaczkę i jakies złe wyniki. Leżał pod lampami długo. W sumie byłam w szpitalu z nim 9 dni. A teraz ma 15 lat i już kawał super faceta. Buziaczki Kasiu. I znowu było kolejne super spotkanko.
Kasik 14:43, 31 paź 2015

Gocha napisał(a)
Kasiu gratuluję Wam takiego wnusia- rodzice dumni i przeszczęśliwi. Coś wiem o takich dużych chłopakach- mój Jasiek- młodszy synio ważył 4.850 i był z niego kawał chłopa. I tez długo miał żółtaczkę i jakies złe wyniki. Leżał pod lampami długo. W sumie byłam w szpitalu z nim 9 dni. A teraz ma 15 lat i już kawał super faceta. Buziaczki Kasiu. I znowu było kolejne super spotkanko.

Dzięki Gosieńko. Wiesz, że dla faceta do ważne- wnuk- to przedłużenie rodu I mamy nadzieję, że wyrośnie z niego dobry człowiek

Spotkanko takie bardzo spontaniczne- wymiana towaru i parę miłych chwil przy okazji. Trzeba czerpać jak najwięcej z takich momentów, bo życie nam przelatuje za szybko na codziennościach.

Buziak
Mala_Mi 22:07, 04 lis 2015

Kasik napisał(a)

Dzięki Gosieńko. Wiesz, że dla faceta do ważne- wnuk- to przedłużenie rodu I mamy nadzieję, że wyrośnie z niego dobry człowiek

Spotkanko takie bardzo spontaniczne- wymiana towaru i parę miłych chwil przy okazji. Trzeba czerpać jak najwięcej z takich momentów, bo życie nam przelatuje za szybko na codziennościach.

Buziak

Trzeba czerpać jak najwięcej z takich momentów, bo życie nam przelatuje za szybko na codziennościach.

Sama prawda
Kindzia 20:12, 05 lis 2015

Obijasz się tu?

To nie Adaś jednak? Nie wyprowadziłaś mnie z błędu...

Ważne, że zdrowy Pucuś

Buziolek forumkowy
Milka 06:32, 06 lis 2015

Kasik napisał(a)

To my dziękujemy......, dzieciaki przeszczęśliwe, Bartosz uznał Twój ogród za ładniejszy od matczynego i wcale nie mam mu tego za złe.

Dziękujemy za pycha ciacho, zakupy, no i winogron w ilościach przeogromnych.

A najbardziej dziękujemy za super popołudnie z Wami.

Podziekuj synusiowi, ale swoje i tak zawsze najpiekniejsze, bo swoje
Maluszek cudny
Co działasz, gdzie posadzilas hortensje?
malgorzata_s... 17:54, 15 lis 2015

Kasiulek gdzieś TY? Widzę Cię czasami tu i tam ale cichaczem tylko?
Bogdzia 22:13, 15 lis 2015

Bardzo dużych zaległosci nie miałam choc obawiałam sie tego . Nie wiedziałam tylko o narodzinach wnusia , śliczny chłopczyk i wyobrazam sobie jaka wielka radosc. Gratki dla Rodziców i Dziadków a mały niech zdrowo rośnie na przystojnego faceta.Buziaki dla Was.
Kasik 22:15, 15 lis 2015

Mala_Mi napisał(a)

Trzeba czerpać jak najwięcej z takich momentów, bo życie nam przelatuje za szybko na codziennościach.

Sama prawda

No właśnie. Człowiek żyje w pędzie dzisiejszego świata i nie zatrzymuje się nad tym co najważniejsze. Fajnie, że na naszej drodze są ludzie i chwile, które umieją nas wyhamować.
Kasik 22:16, 15 lis 2015

Kindzia napisał(a)
Obijasz się tu?

To nie Adaś jednak? Nie wyprowadziłaś mnie z błędu...

Ważne, że zdrowy Pucuś

Buziolek forumkowy

Maluch jest zdrowy i cudniasty. A wydawało mi się, że Ci mówiłam.
Kasik 22:17, 15 lis 2015

Milka napisał(a)

Podziekuj synusiowi, ale swoje i tak zawsze najpiekniejsze, bo swoje
Maluszek cudny
Co działasz, gdzie posadzilas hortensje?

Hortensje w przechowalniku. Wiosną trafia na swoje miejsce.