Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród, a najlepiej piękny ogród - jak się do tego zabrać?

Ogród, a najlepiej piękny ogród - jak się do tego zabrać?

Kamajla 21:44, 13 cze 2015

Donia72 napisał(a)
Ja mam u siebie dwie takie brązowe trawki, ale jakoś tak słabo rosną W ogóle u mnie trawy ozdobne jakieś liche

Ciekawe dlaczego... U mnie na razie tylko Buchananii i Evergold, obydwie dają radę. Tatarak ogon póki co w donicach, ale też nieźle przybiera. O, i stipa jeszcze przecież Na razie zbiera się po dzieleniu, ale widać, że przeżyła
Mysza 21:47, 13 cze 2015

Kamilko cudnie wyszło
Pewnie zadowolona jesteś
Mi też brakuje czasu na O.i inne sprawy.Tak i cisy czekają.Robali niby nie mają.Raz myślę, za mokro,potem za sucho.Ach...poobserwuję trochę.
Kamajla 21:49, 13 cze 2015

Mysza napisał(a)
Kamilko cudnie wyszło
Pewnie zadowolona jesteś
Mi też brakuje czasu na O.i inne sprawy.Tak i cisy czekają.Robali niby nie mają.Raz myślę, za mokro,potem za sucho.Ach...poobserwuję trochę.

Pewnie, że jestem. Zawsze to kolejny tip-topek do przodu
lindsay80 08:39, 14 cze 2015

Cieszę się, że jesteś zadowolona z dereni - mimo, że nie jest to ich docelowe miejsce to i tak wyglądają fajnie - powiem nieskromnie, że niezłe znalazłam okazy - na rabacie wyglądają jeszcze lepiej niż w doniczkach

Przy okazji podziwiam żłobek z Buchannani - oj chciałabym w przyszłym roku się takiego dorobić, aż sobie przeskoczę w miejsce gdzie widać te trawy jak sadziłaś bo są naprawdę duże te macierzyste sadzonki - zdradzaj teraz co im robisz, że tak Ci rosną?
Kamajla 08:43, 14 cze 2015

lindsay80 napisał(a)
Cieszę się, że jesteś zadowolona z dereni - mimo, że nie jest to ich docelowe miejsce to i tak wyglądają fajnie - powiem nieskromnie, że niezłe znalazłam okazy - na rabacie wyglądają jeszcze lepiej niż w doniczkach

Przy okazji podziwiam żłobek z Buchannani - oj chciałabym w przyszłym roku się takiego dorobić, aż sobie przeskoczę w miejsce gdzie widać te trawy jak sadziłaś bo są naprawdę duże te macierzyste sadzonki - zdradzaj teraz co im robisz, że tak Ci rosną?

Też Cię pochwalę za wybór sadzonek, mucha nie siada
Z Buchananii nic szczególnego nie robię, patrzę tylko z czułością dla lepszego wybawienia podobno dobry nawóz z żelazem, ale jeszcze nie stosowałam.
lindsay80 08:56, 14 cze 2015

Kamajla napisał(a)

Też Cię pochwalę za wybór sadzonek, mucha nie siada
Z Buchananii nic szczególnego nie robię, patrzę tylko z czułością dla lepszego wybawienia podobno dobry nawóz z żelazem, ale jeszcze nie stosowałam.

Żelazo mówisz - zapamiętam!

A jakie Ty masz jeszcze w tym roku plany ogrodowe, które miejsce chcesz zrobić?
lindsay80 19:35, 14 cze 2015

Derenie w ogrodzie Kapias - nasze kiedyś też będą takie piękne

MAD 09:15, 15 cze 2015

Derenie rzeczywiście fachowo zapakowane. Przedszkole buchanani bardzo mi się podoba. To te, które Ci sie wysiały? Ja tak patrzę na te moje buchanani i zastanawiam się jak rozpoznać czy one żyją...
Kamajla 10:03, 15 cze 2015

lindsay80 napisał(a)

Żelazo mówisz - zapamiętam!

A jakie Ty masz jeszcze w tym roku plany ogrodowe, które miejsce chcesz zrobić?

Prawdopodobnie do jesieni zleci mi na tej jednej rabacie. Przestałam już planować... Co się uda to zrobię

Kamajla 10:04, 15 cze 2015

lindsay80 napisał(a)
Derenie w ogrodzie Kapias - nasze kiedyś też będą takie piękne

Myślisz, że nasze też takie będą? Same tak urosną, czy będziemy musiały im trochę pomóc (cięciem?).
Piękne są