Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na Łowieckiej

Na Łowieckiej

inag 21:05, 24 lip 2015

Iwk4 napisał(a)
Bardzo mi się podoba rabata pod drzewami z rozplenicą i rozchodnikiem. Masz zdjęcie, jak sadziłaś je?

Nie mam niestety... Nie pomyślałam o tym żeby zrobić. W każdym bądź razie sadziłam takie mikruski i wydawało mi się, że one nigdy się nie zagęszczą
inag 21:09, 24 lip 2015

Karol99 napisał(a)
Ja powiadomień nie mam

siakowa napisał(a)
no spania nie macie!
a Wy macie powiedomienia?

Nie mam właśnie
Bardzo to uciążliwe..
inag 21:17, 24 lip 2015

lindsay80 napisał(a)

Ach ta Twoja skromność, ale serio to chciałabym mieć trochę więcej czasu i przejrzeć Twój wątek od początku bo w momencie jak go zakładałaś to już miałaś piękny ogród, a wszystko co się potem wydarzyło to dalsze upiększanie.
Zapamiętało mi się z pierwszych stron, że mąż od pewnego momentu polubił prace ogrodowe, u mnie jest podobnie, tylko, ze to nastąpiło dopiero kilka miesięcy temu, więc my jesteśmy na początku tej drogi.

Ha ha! Ty to masochistka jesteś Lubisz się nudzić na dodatek.
Czy polubił prace w ogrodzie to nie wiem ale przynajmniej zaczął się w nią angażować. Nie marudzi jak coś wymyślę (a to już duży sukces) Sam potrafi spytać czy mi pomóc kopać itd. Coraz częściej też mówi, że mu się u nas podoba I nawet po drodze gdzieś tam, jak chcę zajechać do jakiejś szkółki to nie ma awantury tylko pyta czy długo będzie musiał na mnie czekać w samochodzie Potrafi też rozpoznać jakieś 5 gatunków roślin. Wcześniej wszystko to były albo chabazie albo brabanty
Wszystko przed Tobą
Viola 23:33, 24 lip 2015

inag napisał(a)

Ha ha! Ty to masochistka jesteś Lubisz się nudzić na dodatek.
Czy polubił prace w ogrodzie to nie wiem ale przynajmniej zaczął się w nią angażować. Nie marudzi jak coś wymyślę (a to już duży sukces) Sam potrafi spytać czy mi pomóc kopać itd. Coraz częściej też mówi, że mu się u nas podoba I nawet po drodze gdzieś tam, jak chcę zajechać do jakiejś szkółki to nie ma awantury tylko pyta czy długo będzie musiał na mnie czekać w samochodzie Potrafi też rozpoznać jakieś 5 gatunków roślin. Wcześniej wszystko to były albo chabazie albo brabanty
Wszystko przed Tobą

Ha, ha, mój M. też się uczy, wczoraj pytał czy mączniak to roślina czy zwierzę :
inag 23:53, 24 lip 2015

Padłam!
nawigatorka 01:37, 25 lip 2015

Jutro zmierzę ale wydaje mi się ze Id to z 45 cm bedzie miało.
inag 09:47, 25 lip 2015

Ile???! O to odpada... myślałam, że mają max ze 20cm
inag 12:57, 25 lip 2015

A np turzyca rzędowa variegata? Bardzo mi się podoba. Tylko nie wiem jak wygląda po zimie...
Kuba 13:07, 25 lip 2015

inag napisał(a)
A np turzyca rzędowa variegata? Bardzo mi się podoba. Tylko nie wiem jak wygląda po zimie...

jesli to ta którą ma ele w Ogrodzie małym ale pojemnym to zimuje świetnie
nawigatorka 13:35, 25 lip 2015

Zmierzone . U mnie ID ma 45 cm. W tym 30 cm takiej najgestrzej kępy.