Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na Łowieckiej

Na Łowieckiej

inag 19:04, 25 lip 2015

Kuba napisał(a)

jesli to ta którą ma ele w Ogrodzie małym ale pojemnym to zimuje świetnie

Muszę tam zerknąc. Nie znam tego ogrodu... Dzięki!
inag 19:05, 25 lip 2015

nawigatorka napisał(a)
Zmierzone . U mnie ID ma 45 cm. W tym 30 cm takiej najgestrzej kępy.

No to ostatecznie daję sobie z nią spokój. Dzięki za fatygę
babka 21:05, 25 lip 2015

inag napisał(a)

Ha ha! Ty to masochistka jesteś Lubisz się nudzić na dodatek.
Czy polubił prace w ogrodzie to nie wiem ale przynajmniej zaczął się w nią angażować. Nie marudzi jak coś wymyślę (a to już duży sukces) Sam potrafi spytać czy mi pomóc kopać itd. Coraz częściej też mówi, że mu się u nas podoba I nawet po drodze gdzieś tam, jak chcę zajechać do jakiejś szkółki to nie ma awantury tylko pyta czy długo będzie musiał na mnie czekać w samochodzie Potrafi też rozpoznać jakieś 5 gatunków roślin. Wcześniej wszystko to były albo chabazie albo brabanty
Wszystko przed Tobą

Haaa u mie miskanty to carexy i odwrotnie, żurawki to żagwiny itd. Jedynie hortensje hortensjami są Ale też zauważam zainteresowanie ogrodem, roślinami i na pomoc liczyć mogę
kitek81 22:22, 25 lip 2015

Jak znajdziesz czas, to zajrzyj ocenić rabatkę
lindsay80 00:47, 26 lip 2015

inag napisał(a)

Ha ha! Ty to masochistka jesteś Lubisz się nudzić na dodatek.
Czy polubił prace w ogrodzie to nie wiem ale przynajmniej zaczął się w nią angażować. Nie marudzi jak coś wymyślę (a to już duży sukces) Sam potrafi spytać czy mi pomóc kopać itd. Coraz częściej też mówi, że mu się u nas podoba I nawet po drodze gdzieś tam, jak chcę zajechać do jakiejś szkółki to nie ma awantury tylko pyta czy długo będzie musiał na mnie czekać w samochodzie Potrafi też rozpoznać jakieś 5 gatunków roślin. Wcześniej wszystko to były albo chabazie albo brabanty
Wszystko przed Tobą

A widzisz, to jednak z moim eMem nie jest najgorzej, jak jechał jakiś czas temu w delegację to dzwonił, ze fajną szkółkę bedzie mijał i może coś kupić.
Kilka gatunków też już zna i też już mówi, że mu się u nas podoba
inag 11:21, 26 lip 2015

kitek81 napisał(a)
Jak znajdziesz czas, to zajrzyj ocenić rabatkę

Byłam zanim jeszcze do siebie zajrzałam Już wygląda pięknie a jak to wszystko się rozrośnie to dopiero będzie czad!
Ciekawa jestem tylko czy wytrzymasz i nie będziesz tam nic już przesadzała czy będzie tak jak u mnie czyli wiecznie zmiany
inag 11:25, 26 lip 2015

lindsay80 napisał(a)

A widzisz, to jednak z moim eMem nie jest najgorzej, jak jechał jakiś czas temu w delegację to dzwonił, ze fajną szkółkę bedzie mijał i może coś kupić.
Kilka gatunków też już zna i też już mówi, że mu się u nas podoba

babka napisał(a)

Haaa u mie miskanty to carexy i odwrotnie, żurawki to żagwiny itd. Jedynie hortensje hortensjami są Ale też zauważam zainteresowanie ogrodem, roślinami i na pomoc liczyć mogę

Dziewczyny, ja sobie tak myślę, że to chyba zasługa Ogrodowiska...
Nazwy "carex" to mój jeszcze nie opanował. Jeszcze daleka droga... a budleja to "budlej" Ostatnio usłyszałam, że "ten budlej ładnie kwitnie"
siakowa 07:56, 28 lip 2015

nawigatorka napisał(a)
Zmierzone . U mnie ID ma 45 cm. W tym 30 cm takiej najgestrzej kępy.

średnicy czy wysokości? dobra przeczytałąm drugi raz juz ze zrozumieniem = średnicy
nawigatorka 09:01, 28 lip 2015

siakowa napisał(a)

średnicy czy wysokości? dobra przeczytałąm drugi raz juz ze zrozumieniem = średnicy

Nie zrozumiałaś-wysokosci
inag 09:09, 28 lip 2015

Chyba wiem gdzie mogłabym te ice dance posadzić Wysokość ich tam byłaby idealna. Powiedzcie mi jeszcze tylko czy te białe paski na nich są dosyć dobrze widoczne? I czy sprawdzą się w cieniu? (Nie takim głębokim ale jednak...)