Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na Łowieckiej

Na Łowieckiej

inag 21:35, 26 sie 2015

leon60 napisał(a)
Spóźniona lecę z gratkami

Dzięki!
inag 21:37, 26 sie 2015

siakowa napisał(a)

A ja mam właśnie nowy więc nie jest to gwarancja poprawy stanu rzeczy

Czyli jest nadal nadzieja na odrobinę śmiechu
inag 21:40, 26 sie 2015

Kuba napisał(a)
Mi się wydaje że im nowszy tel. tym głupszy, ja mam nowy i jest coraz gorzej ale może można wyłączyć to podpowiadanie ale nie wiem jak

Pisanie ze słownikiem jest bardzo pomocne, tylko na początku trzeba być czujnym zanim się wprowadzi do pamięci swoje słowa. W dwóch poprzednich modelach moich telefonów słownik wyłączało się tym krzyżykiem (płotkiem). Albo dwa razy się naciska szybko albo trzeba kilka sekund przytrzymać. Nie wiem tylko czy to wszędzie tak...
kitek81 21:42, 26 sie 2015

ja też marzę o krótkiej fryzurze, ale jak dla mnie to bardziej czasochłonna jest do ogarnięcia z rana, niż moje półdługie-robię kitkę i tylę, a jak miałam krótkie do ile razy z rana musiałam myć i układać z rana, bo budziłam się z gniazdem na głowie
emowi bardziej podobam się w krótkich
inag 21:42, 26 sie 2015

Agatan24 napisał(a)

Ilonko co to za rozplenice? Hameln czy moudry. Moje moudry tak wyrosly ze czeka mnie ich przeprowadzka a posadzone w tym roku hameln takie jakies male a maja niby dorastac do 70 cm.
Pozdrawiam.

Ps. Jak zawsze bosssko u Ciebie.

Agatka, to jest właśnie Hammeln. Innych nie mam. Bardzo choruję na black beauty tylko nie mam pomysły gdzie ją wsadzić. Moudry jest dużo wyższa od hammeln. jakie wysokie są moje nawet nie wiem. W razie czego mogę jutro zmierzyć jak chcesz
Dzięki!
inag 21:44, 26 sie 2015

nawigatorka napisał(a)
Ilono a masz może jakieś fotki rozplenicowej zimą i wczesna wiosna. bo zastanawiam się nad założeniem jeszcze jednej takiej rabaty (tak bardzo mi się podoba) tylko zastanawiam się jak wtedy wygląda

Wiesz co, nie wiem...Później jak dosiądę do mojego laptopa to przeszukam "ogrodowe" zdjęcia..
nawigatorka 21:44, 26 sie 2015

inag napisał(a)

Ja nie powiedziałam, że w krótkich wygląda się jak przygłup, tylko że ja mogę tak wyglądać Zresztą swojego wizerunku nie musisz bronić - ładnemu we wszystkim ładnie! Ja jestem wielką fanką krótkich fryzur. Twoja teściowa się najwyraźniej nie zna. Moja też ma króciutką asymetryczną, odważną fryzurkę. Wygląda bardzo dobrze. Moja mama zresztą też.

Też tak myślę: w sensie o mojej teściowej a swoją drogą jak się zobaczymy to będziemy wiedziały kto tu ładny.pamiętaj ze widziałam Olgę
inag 21:45, 26 sie 2015

agata19762 napisał(a)

Ilonka to też moje marzenie

Poczekaj! Już myślę
inag 21:45, 26 sie 2015

agata19762 napisał(a)
Ilonka ja mam włosy krótkie już jakiś czas są bezproblemowe

zerknij do mnie

Byłam. Widziałam Niezła z Ciebie laska!
Następna co kusi
agata19762 21:47, 26 sie 2015

Viola napisał(a)

Ależ takie urządzenie jest Tylko trzeba je kupić

Kochana ja to wiem tylko gorzej z kaską
12 sierpnia minęło 4 lata od kiedy jestem posiadaczką mojego 32 arowego ogrodu, kupiłam mnóstwo roślin, narzędzi, kosiarkę itp itd...a to wszystko kosztuje nie miałam nic bo mieszkałam w bloku