Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na Łowieckiej

Na Łowieckiej

Kuba 06:47, 24 paź 2015

jaki piękny wianuch- boski!!! i w ślicznym kolorze!
o Twojej nowej długości włosów czytałam, mam chyba teraz podobnie i jak dla mnie ta długość jest mega wygodna, jedyna wada to to że korci żeby włosy za ucho dawać
babka 10:16, 24 paź 2015

Ilonka, ładnemu we wszystkim ładnie
Ja nie lubię takiej długości i tak jak Ilonka nie radzę sobie z taką fryzurą. Juz wolę ala boba. Najwygodniej w długich bo i spiąć jest co. Tylko ja mam cieniutkie włosy więc na długie średnio się nadają. We wtorek mam fryzjera i dumam czy nie ciachnąć
nawigatorka 10:44, 24 paź 2015

Teraz wiem jakie masz drzwi przynajmniej ten kawowy Tesciowej tez by tam wygladal dobrze- tak monohromatycznie.a na czym wisi na pinezce? Jesli tak to lekko w prawo ja daj wiesz ja perfekcjonista.sama mysle czy swetrowego juz nie powiesic. buziaki
inag 22:42, 25 paź 2015

Sabina76 napisał(a)

Oj nie bij, nie, bo wiesz -

A o M. nie zaszkodziło zapytać, bo co dwie złote rączki to dwie, albo jak to mówią - od przybytku głowa nie boli

A wianek super!

O! Nie wiedziałam! Nie chwaliłaś się skubańcu a tu trzeba gratulować!!!
Serdecznie gratuluję!!!
Hm... Mój M jest kochany i coś tam zrobić potrafi w domu ale czy od razu jest złotą rączką to nie wiem...
inag 22:43, 25 paź 2015

babka napisał(a)
Drzwi mam do wymiany więc chętnie takie ładne przygarnę a wianek buchnę, nawet się nie skapniesz kiedy

Wianka pilnuję jak oka w głowie! Nie masz szans
inag 22:46, 25 paź 2015

Kuba napisał(a)
jaki piękny wianuch- boski!!! i w ślicznym kolorze!
o Twojej nowej długości włosów czytałam, mam chyba teraz podobnie i jak dla mnie ta długość jest mega wygodna, jedyna wada to to że korci żeby włosy za ucho dawać

Mnie wkurza taka długość. Teraz tak sobie myślę, czy na łyso się nie machnąć. Same plusy: Nie trzeba myć tylko ściereczką przelecę po łepetynie, włosy się nie ciągają po domu, nie ma stresu że wymodelować trzeba itd.
inag 22:47, 25 paź 2015

babka napisał(a)
Ilonka, ładnemu we wszystkim ładnie
Ja nie lubię takiej długości i tak jak Ilonka nie radzę sobie z taką fryzurą. Juz wolę ala boba. Najwygodniej w długich bo i spiąć jest co. Tylko ja mam cieniutkie włosy więc na długie średnio się nadają. We wtorek mam fryzjera i dumam czy nie ciachnąć

Popieram. Muszą mi podrosnąć choć ze 3cm i już będzie ok. Daj znać na co się zdecydowałaś Ciekawa jestem.

* "Popieram" że najwygodniej w długich bo i spiąć jest co
inag 22:51, 25 paź 2015

nawigatorka napisał(a)
Teraz wiem jakie masz drzwi przynajmniej ten kawowy Tesciowej tez by tam wygladal dobrze- tak monohromatycznie.a na czym wisi na pinezce? Jesli tak to lekko w prawo ja daj wiesz ja perfekcjonista.sama mysle czy swetrowego juz nie powiesic. buziaki

Teraz wiesz dlaczego nawet dla siebie tak się czaiłam na tą kawę
Tak. Wisi na pinezce i wiesz co? - Wcześniej tego nie zauważyłam ale teraz jak na to zwróciłaś uwagę to aż mnie razi w oczy, ze nie jest idealnie na środku! Jutro ją przesunę na pewno
nawigatorka 22:59, 25 paź 2015

inag napisał(a)

Teraz wiesz dlaczego nawet dla siebie tak się czaiłam na tą kawę
Tak. Wisi na pinezce i wiesz co? - Wcześniej tego nie zauważyłam ale teraz jak na to zwróciłaś uwagę to aż mnie razi w oczy, ze nie jest idealnie na środku! Jutro ją przesunę na pewno

Sorry ze sie czepiam ale to z troski wiesz zboczenie typografa
inag 23:23, 25 paź 2015

Ależ czepiaj się!!!
Miło wiedzieć, ze ktoś czuwa