Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na Łowieckiej

Na Łowieckiej

babka 00:20, 23 paź 2015

inag napisał(a)

Ja też lubię zawsze podejrzeć kto jest tam po drugiej stronie Zawsze to jakoś przyjemniej

Hehe chyba każdy z nas tak ma
Iwk4 00:49, 23 paź 2015

inag napisał(a)

Iwonka, nochal to ja mam i tak już spory Dzięki!
Dobrej nocki!

A widzisz od kłamania , hi, hi.
Ładna jesteś Ja to powinnam mieć kompleksy przy was młodych, szczupłych, pięknych. No cóż ... W złej kolejce stałam, jak Bozia pięknem dzieliła
Kuba 04:27, 23 paź 2015

Ilonko teraz zdjęcia ogrodowe się należą ciekawa jestem jak prezentuje się teraz rozplenicowa!
Sabina76 20:36, 23 paź 2015

inag napisał(a)
No dobra. Na chwilkę pokazuję nas wszystkich ale lojalnie uprzedzam, że to usunę chyba

A jakby jeszcze było mało:

Ha! Stanowczo za rzadko ostatnio bywam na Ogrodowisku, a tutaj takie foty!! Pięknie Kochana Tak właśnie myślałam, że Na Łowieckiej urzęduje piękna wysoka i szczupła brunetka Pięknie wyglądacie razem

A tak wogóle, to wybacz, ale mąż na sprzedaż?
elzbieta_g 21:10, 23 paź 2015

inag napisał(a)
No dobra. Na chwilkę pokazuję nas wszystkich ale lojalnie uprzedzam, że to usunę chyba

A jakby jeszcze było mało:

no i w końcu fajowe buźki
a widok w tle z drugiej fotki to zazdraszczam....ehh
agata19762 21:27, 23 paź 2015

a co z tym fryzjerem heeeee ???
Mirka 23:25, 23 paź 2015

Łał ale trafiłam. Fajnie razem wyglądacie .Pozdrawiam Ilonko☺
inag 23:35, 23 paź 2015

Iwk4 napisał(a)

A widzisz od kłamania , hi, hi.
Ładna jesteś Ja to powinnam mieć kompleksy przy was młodych, szczupłych, pięknych. No cóż ... W złej kolejce stałam, jak Bozia pięknem dzieliła

Haha
Nie, na pewno nie od kłamania. Raczej tego nie robię. Zazwyczaj kłamię tylko M, jak wracam z zakupów i pyta się czy o centrum ogrodnicze też zahaczyłam
inag 23:38, 23 paź 2015

Kuba napisał(a)
Ilonko teraz zdjęcia ogrodowe się należą ciekawa jestem jak prezentuje się teraz rozplenicowa!

Musze nadrobić zaległości to fakt. Rozplenicowa jest całkowitym żółtkiem. Muszę przyznać, że bardzo mi się podoba w takiej wersji i doszłam do wniosku, że trawy są bardzo wdzięcznymi roślinami - cieszą oko przez większą część roku
inag 23:42, 23 paź 2015

Sabina76 napisał(a)

Ha! Stanowczo za rzadko ostatnio bywam na Ogrodowisku, a tutaj takie foty!! Pięknie Kochana Tak właśnie myślałam, że Na Łowieckiej urzęduje piękna wysoka i szczupła brunetka Pięknie wyglądacie razem

A tak wogóle, to wybacz, ale mąż na sprzedaż?

Mój ci on! Nie oddam
Drugiego tak wyrozumiałego na moje wciąż nowe pomysły nie znajdę nigdzie

A to, że za rzadko bywasz to akurat fakt niepodważalny! Manto Ci się należy solidne!
Dzięki!