Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na Łowieckiej

Na Łowieckiej

inag 22:53, 10 lut 2016

kitek81 napisał(a)
ekstra jest ta róża, nie dziwię Ci się, że tak Ci się podoba!
pozdrawiam

Zaraz do Ciebie wpadnę
inag 22:54, 10 lut 2016

Dorotka napisał(a)
Ilonka jak znajdzisz chwilke wpadnij do mnie bo mam tam problem z pewna rabatą a że u Ciebie tak pięknie to może i mi doradzisz

Jasne, ze wpadnę. Zaraz trochę ogarnę forum i przylezę
inag 22:56, 10 lut 2016

lojalna_ napisał(a)
Macham na Łowieckiej pada? Plany masz juz co do centymetra przemyślane

Nie, nie pada. Wieje za to bardzo. W nocy myślałam, że mi okna powyrywa...
Plany miałam już w zeszłym roku więc to nic nowego Teraz trzeba tylko przebudzić się z letargu zimowego i wziąć się za realizację
nawigatorka 22:57, 10 lut 2016

inag napisał(a)

Zrobię tak jak mówisz. A co myślisz żeby tymi niższymi była stipa? Kocham tę trawę a nigdzie jej jeszcze nie mam Wszystko w środku byłoby wypełnione wyłącznie artemisami i stipą. Tylko czy ona będzie dostatecznie widoczna?
stipa ogolnie z rozami gra super.ale artemis to taki duzy i zgrabny krzak,ze nie wiem czy stipa nie zginie.ale sprobuj najwyzej wymienisz.zreszta artemis tez od razu wielka nie bedzie.
inag 23:00, 10 lut 2016

Sabina76 napisał(a)

No pięknie to sobie wymyśliłaś! To tylko u mnie w głowie pusto A z rachunkami widzę, że masz to samo co ja ha ha Ja robię to tak, że próbuję przejąć przesyłkę i cichaczem zakupy za dom a później upycham Rachunku M. nie ma prawa zobaczyć Teraz jak jestem na macierzyńskim to już się boję wiosny - kurier z zakupami mile widziany

U mnie z przejęciem przesyłek nie ma problemu bo zwykle i tak sama odbieram ale kilka razy już tak "w razie czego" prosiłam nawet sprzedawców żeby rachunku mi nie dołączali
Ty masz jeszcze tyle miejsca, że kurier pod koniec sezonu to z zamkniętymi oczami do Sabiny trafi
inag 23:02, 10 lut 2016

nawigatorka napisał(a)
stipa ogolnie z rozami gra super.ale artemis to taki duzy i zgrabny krzak,ze nie wiem czy stipa nie zginie.ale sprobuj najwyzej wymienisz.zreszta artemis tez od razu wielka nie bedzie.

O, czyli nie śpisz
No właśnie trochę się boję, że może zginąć w tych różach ale z drugiej strony myślę sobie, że spróbuję w razie czego niżej przycinać artemisy. Może to je trochę "zminiaturyzuje"
inag 23:08, 10 lut 2016

A dziś w końcu wyciągnęłam znów swojego pustaka i zafundowałam mu metamorfozę. Było tak:
A jest tak:
lindsay80 23:09, 10 lut 2016

inag napisał(a)

O, czyli nie śpisz
No właśnie trochę się boję, że może zginąć w tych różach ale z drugiej strony myślę sobie, że spróbuję w razie czego niżej przycinać artemisy. Może to je trochę "zminiaturyzuje"

w pierwszym roku na pewno to połączenie się sprawdzi, bo krzaczki nie będą aż tak duże, a kwitnąć już będą, więc ładnie się skomponują ze stipą.
Jak dorosną do właściwych rozmiarów to może być trochę gorzej, ale to trochę potrwa.

Ja też się w Artemiskach u Asi zakochałam i nie mogłam ich sobie odmówić, bardzo jestem z nich zadowolona, Ty też na pewno będziesz!

Betonik z hiacyntem kapitalnie wygląda.
Makao_J 23:24, 10 lut 2016

inag napisał(a)

Mój na szczęście za bardzo się nie orientuje w cenach roślin - i tu mam przewagę W tej kwestii postanowiłam go nie edukować

A co to za klon? ciekawa jestem co wymyśliłaś...

Upatrzyłam sobie 'Autumn Moon' - klon Shirasawy, nie duży i zmienia kolory jak tęcza.

Co to za pustak bo mnie zaciekawił
ren133 23:24, 10 lut 2016

Sabina76 napisał(a)

No pięknie to sobie wymyśliłaś! To tylko u mnie w głowie pusto A z rachunkami widzę, że masz to samo co ja ha ha Ja robię to tak, że próbuję przejąć przesyłkę i cichaczem zakupy za dom a później upycham Rachunku M. nie ma prawa zobaczyć Teraz jak jestem na macierzyńskim to już się boję wiosny - kurier z zakupami mile widziany

Dziewczyny
Ja to zamawiam do pracy